ANA ŠTAJDOHAR ZGROŽENA STANJEM U BOLNICI: Ubijala sam bube oko Nijine glave!
Foto: Facebook

Šokirana

ANA ŠTAJDOHAR ZGROŽENA STANJEM U BOLNICI: Ubijala sam bube oko Nijine glave!

Stars -
Pevačica je bila zgrožena uslovima u kojima bolesna deca provode vreme

Pevačica Ana Štajdohar prošla je kroz pravi pakao na jednoj dečjoj klinici, na kojoj je boravila sa svojom tromesečnom ćerkicom Niom, koja je imala respiratornu infekciju.

Ana i njen suprug, saksofonista Nikola Demonja, nedavno su se veoma uplašili za zdravlje svoje jedinice, kada je iznenada počela da se guši, pa su je brže-bolje odveli u bolnicu.

Iako je ustanovljena respiratorna infekcija, Nia je zadržana na odeljenju kako bi se lekari uverili da njen oporavak ide u pozitivnom smeru, budući da je prevremeno rođena.

Mama Ana nije želela da se odvaja od svoje ćerkice, a ono što je zatekla u bolnici dok su boravile ju je šokiralo... Pevačica je bila zgrožena uslovima u kojima bolesna deca provode vreme.

"Nia je, hvala Bogu, dobro, ali uslovi u bolnici su bili katastrofalni. Sve vreme sam bila u grču i govorila sam joj "Čekaj, dušo, da mama ubije tu bubu što ti gamiže pored glave". Krajnje nehumani uslovi ne samo za decu i njihove roditelje, koji moraju da budu tu, već i za zaposlene u bolnici", rekla je Ana i dodala da se od tog užasa i sama razbolela.

Nia sa tatom Nikolom Demonjom, foto Tviter
Nia sa tatom Nikolom Demonjom, foto Tviter

(Naše novine)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja