(ANKETA) IMITACIJE KOJE SU ZAPALILE INTERNET: Čiji Lukas vam se više sviđa?
Foto: Tv Prva

U koži folkera

(ANKETA) IMITACIJE KOJE SU ZAPALILE INTERNET: Čiji Lukas vam se više sviđa?

Stars -
U prvoj sezoni humanitarnog šoua Željko Šašić je imitirao Acu Lukasa, a u istu kožu morao je da uđe i Bane Mojićević i postao mu ozbiljna konkurencija

Imitacije Ace Lukasa u TV šou Tvoje lice zvuči poznatu u obe sezone bile su najzapaženije. Naime, i imitacija Željka Šašića i Baneta Mojićevića oduševile su i žiri i publiku, a teško da bi prepoznali koji je pravi.

Nakon, što je Bane izveo svoju imitaciju, na forumima se povela polemika čiji Aca je bolji.

Željko Šašić je pevao "Jesi li to ti" i taj nastup publika je čekala cele nedelje, budući da je Lukas oženjen bivšom Šašićevom suprugom. Već kod prvih taktova Željko je digao publiku na noge. Sve je bilo kao kod Lukasa, od fizičkog izgleda, glasa, stava i gestikulacije. Žiri i publika bili su zatečeni.

http://www.youtube.com/watch?v=kTJE2jy9oZI

Budući da se Bane tokom svih epizoda pokazao kao odličan glumac i imitator svi su nestrpljivo čekali da vidi da li će bar približno biti dobar kao Željko Šašić. Mladi pevač je i ovog puta bio na visini zadatka i potpuno ušao u kožu svog kolege - od boje glasa do pokreta.

"Između tvoje i imitacije Željka Šašića je ozbiljna konkurencija. Ti si mu sve skinuo potpuno. Mislim da si izvandredan", zaključio je Ivan i prilikom glasanja Banetu dao 10 poena. Aca Likas je na svom Fejsbuk nalogu odao priznanje mlađem kolegi. "Bane, objasnio", napisao je Lukas.

http://www.youtube.com/watch?v=Dz5SK9jLgdU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track