BAHATA DARA IZVOLJEVA U PINKOVIM ZVEZDAMA: Tražila poseban apartman, vozača i hranu!
Foto: Aleksandar Jovanović

Sve joj ispunili

BAHATA DARA IZVOLJEVA U PINKOVIM ZVEZDAMA: Tražila poseban apartman, vozača i hranu!

Stars -

Pevačica Dara Bubamara u novoj sezoni muzičkog takmičenja „Pinkove zvezde” zauzeće jednu od fotelja u žiriju, a, navodno, pre nego što je potpisala ugovor, ona je tražila da ima poseban apartman u Šimanovcima, sopstvenog vozača i kulinarske đakonije koje su deo njene ishrane.

Iako su osim nje u žiriju i drugi pevači pevači - Šaban Šaulić, Aleksandra Radović, Zorica Brunclik i Dragana Mirković - ona je imala najveće prohteve.

"Dara je u startu tražila da je na snimajuće dane dovozi i odvozi vozač, iako ona ima svoj auto. Takođe, nije bilo diskusije o tome da u apartmanu u Šimanovcima bude sama, iako joj je nuđeno da izabere makar jednog člana žirija sa kojim bi bila, ona to nije htela. Na listi njenih zahteva našla se i posebna vrsta hrane, pošto se Dara odnedavno hrani po posebnom režimu ishrane, te je te namirnice tražila da joj budu na raspolaganju", rekao je izvor.

"Pošto se „Pinkove zvezde” ponekad snimaju po čitav dan, svima je obezbeđena hrana, ali niko nije izvoljevao kada je meni u pitanju. Čelnici ružičaste televizije nijednog trenutka se nisu dvoumili da li da ispune Darine uslove jer su sigurni da će ona biti dobra za šou. Sa druge strane, oni su bili na usluzi i ostalim članovima žirija za njihove zahteve, iako niko od njih nije imao neke specijalne. Čelnicima je Dara jako bitna jer svi očekuju da će temperamentna Bubamara već na početku snimanja emisija doći u sukob sa Brunclikovom i Aleksandrom Radović", objašnjava naš izvor.

Kako bismo proverili navode našeg sagovornika, pozvali smo Daru, koja nam je potvrdila tu priču, ali uz objašnjenje da to nije bahatost.

"To nisu izvoljevanja i posebni prohtevi, već sasvim prirodna stvar. Želim da imam svoju slobodu i potpun ugođaj jer ću tamo provoditi po nekoliko sati. Želim mir, pa sam tražila da mi se to obezbedi. Nemam ništa protiv kolega iz žirija, ali volim da sam izdvojena", kaže Dara i dodaje da jedva čeka današnji dan, kada počinju snimanja.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track