BAHATO PARKIRA: Sandra Afrika zauzela prolaz pešacima

Napali je građani

BAHATO PARKIRA: Sandra Afrika zauzela prolaz pešacima

Stars -
Ne samo da se nepravilno parkirala, već ju je i napala jedna Šapčanka koja je imala problem zbog toga dok je šetala dete

Ako je suditi po objavi korisnice društvenih mreža, Sandra Afrika je postala bahata od kako je njena karijera uznapredovala. Zbog njenog nepropisnog parkiranja, jedna Šapčanka je osula paljbu na pevačicu jer kako kaže, zbog njenog bahatog ponašanje je mogla ostati bez deteta.

"Veliki pozdrav za sugrađanku pevaljku sa umetničkim imenom koje glasi kao jedan topli kontinent, koja ovako spretno i ni malo pretenciozno parkira automobilčić, zbog kojeg malopre umalo nisam ostala bez mlađeg deteta dok sam kolicima nagazila na pešački, jer nas, takođe zbog njega, nije video vozač koji je skretao ka Dunavu", napisala je korisnica u opisu fotografije na kom se nalazi Sandrin automobil, marke BMW.

Foto: Printskrin/Facebook
Foto: Printskrin/Facebook

U iščekivanju komentara od pevačice, kontaktirali smo tim koji se bavi Sandrinom karijeri, koji je oštro reagovao na kritikovanja njene komšinice.

"Sandrin automobil je bio na parking mestu, a osoba koja koja je imala problem, neka se želi onome, ko je hteo da je pregazi", rečeno nam je u menadžmentu Sandre Afrike.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

(mojsabac.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja