BALERINA IMALA NERVNI SLOM: Danima plače i histeriše, evo i zašto...
Foto: Dragan Kadić

Krivi sve sem sebe

BALERINA IMALA NERVNI SLOM: Danima plače i histeriše, evo i zašto...

Stars -
Jelenina povreda nosa nije ozbiljna i oporavak ide kako treba, ali je njeno psihičko stanje mnogo diskutabilnije od fizičke povrede

Jelena Milošević u petak je napustila Farmu zbog povrede nosa, njeno psihičko stanje trenutno je mnogo veći problem od onog zbog kojeg je izašla sa imanja.

Miloševićeva je smeštena u jednom od prestoničkih hotela, gde danima plače, histeriše i svađa se sa članovima produkcije, besna što su je navodno prikazali kao laku ženu.Očigledno je Miloševićeva očekivala da organizatori prikriju njen seks sa Kristijanom i time sačuvaju njen moral i epitet dobre devojke, pa su je suprotne informacije razočarale. Kada je shvatila da je u javnosti okarakterisana kao jeftina rasturačica brakova, Miloševićeva je dobila nervni napad.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

"Jelena je uspela da vidi neke od novinskih naslova, ali i komentare na internetu, na osnovu kojih joj je bilo jasno da se van rijalitija zna sve što se dešava unutra. Sada su joj svi krivi što je pokazala svoju lošu stranu i što ne može da očekuje ponude za uloge kojima se nadala. Danima histeriše, besni i viče na ljude iz organizacije, koji pokušavaju da razgovaraju sa njom. Dodatno je nervozna jer su je i roditelji kritikovali zbog ponašanja, iako ih zbog toga što će biti vraćena na imanje nije videla, već su se samo čuli telefonom", rekao izvor blizak produkciji.

"Jelenina povreda nosa nije ozbiljna i oporavak, što se tiče toga, ide kako treba, ali je njeno psihičko stanje mnogo diskutabilnije od fizičke povrede. Zatvoreni prostor je dodatno doprineo njenoj nervozi, pa će tek biti odlučeno pod kojim uslovima i u kom će trenutku biti spremna da se vrati na imanje. Jedan od uslova će svakako biti da dok pije lekove, koje inače uzima kao terapiju, ne konzumira alkohol", ističe izvor za Alo.Kako samo saznali, ona je najviše besna što je u javnosti prikazan njen i Kristijanov seks, ali i to što je Jelena Krunić otkrila da to nije prvi njihov seks, već da ih je u više navrata videla kako vode ljubav iza ograde.

Kristijan i Balerina u akciji (S*x u gazdinoj... by emil-mesic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track