BATINE NA SPLAVU: Manda i Soraja odgovaraju zbog Vranićeve
Foto: Damir D

Policija saslušala pevačicu

BATINE NA SPLAVU: Manda i Soraja odgovaraju zbog Vranićeve

Stars -
Danijela provela nekoliko sati u beogradskoj policiji, gde je dala iskaz povodom incidenta koji se dogodio na slavi Nebojše Bojovića

Manda Popović i Soraja Vučelić moraće da odgovaraju zbog toga što su na splavu prebile Danijelu Vranić.Naime, pevačica je juče dala svoj iskaz u beogradskoj policiji, dok će, kako Kurir saznaje, starlete biti saslušane naknadno. Na razgovor su pozvani očevici i učesnici incidenta koji se dogodio na slavi poznatog zlatara Nebojše Bojovića.Ekipa Kurira uslikala je juče oko 16 sati Vranićevu kako ulazi u policijsku stanicu, gde se zadržala više od dva sata.

Odazvala se na poziv...  Danijela  Vranić ispred policijske stanice
Odazvala se na poziv... Danijela Vranić ispred policijske stanice

- Drago mi je što organi vlasti brinu o bezbednosti građana. Nikog nisam tužila jer nemam za šta. Nisam dobila batine niti imam ikakve modrice i povrede. Tužiti nekog za nešto što se nije dogodilo je apsurdno - rekla je Danijela po izlasku iz policije.Na informativnom razgovoru u odeljenju za narušavanje javnog reda i mira juče se pojavio i domaćin slave na kojoj je došlo do tuče.- Ne znam da li je Danijela prijavila ili saslušanje ide po službenoj dužnosti, znam samo da policija barata sa mnogo informacija. Ja nisam primetio da je došlo do tuče jer sam u tom trenutku bio s konobarima da bismo uradili popis - rekao je Bojović za Kurir.

Pokušali smo da kontaktiramo i s Mandom Popović, ali ona nije bila rada da išta više kaže na ovu temu, dok se Soraja Vučelić pravdala kako nju niko nije ni pozvao na saslušanje.Podsećanja radi, incident se dogodio kad su manekenke pevačicu, koja im je pevala, zamolile da napusti njihov separe, nakon čega je ona navodno počela da lomi čaše i nasrće na njih. Šta se potom stvarno dogodilo pokazaće istraga.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track