BEBA PRIZNALA SVE: Imala sam seks sa Perovićem, ali ne u bazenu nego...
Foto: Printsceen/Happy

Maldivi

BEBA PRIZNALA SVE: Imala sam seks sa Perovićem, ali ne u bazenu nego...

Stars -

Mirjana Lazarević poznatija kao Beba kratko se zadržala u "Parovima", ali je rešila da se oproba i u muzičkom takmičenju "Maldivi".

Posle spekulacija o njenom odnosu sa Markom Perovićem, Beba je rešila da otkrije istinu. Beba je priznala da je imala seks sa Perovićem, ali ne u bazenu kako su svi mislili.

"Parovi su odlično iskustvo. Bilo je svašta, sa svima sam bila okej, ali bilo je i nekih nameštaljki, na primer ono sa Markom u bazenu. Nije bilo u vodi, ali je bilo na nekom drugom mestu. Žao mi je što nisu snimili", ispričala je Beba.

Ona je otkrila i u kakvom je odnosu bila sa ostalim takmičarima "Parova.

"Nikola mi je bio okej drugar. Morala sam da mu učinim uslugu, a pošto nijedna nije htela, poturila sam leđa da preko mene uspe. Malo mi je pravio pi.darije, da li se zaljubio ili nešto drugo, ne znam. Marko mi je simpatija, čula sam se sa njegovim roditeljima, trebala sam da idem dole, ali bila sam na moru. Ima neke hemije između nas, volim ga i kao druga, ali eto. Razume me, nikad ništa nije rekao što sam mu ja ispričala", iskrena je Beba, koja kaže da ju je Gastoz, čiji je bila fan, najviše razočarao.

"Vodila sam njegove stranice, bio je moje sve. Kad se napije, ne zna šta radi. Zorica mi je blizak rod i mislim da ona misli dobro o njemu jer je starija od njega, iskusnija, prošla je svašta. Dalila me je pozitivno iznenadila. Mnogo je volim, dobra je, super lik, nije takva kao što je prikazuju. Može mnogo više i baš mi je drago što ćemo biti zajedno", istakla je ona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track