BEOGRADSKI PLEJBOJ OPELJEŠIO PEVAČICU: Vićento prevario Zoricu za 10.000 maraka!
Foto: Printskrin I Damir Dervišagić

BEOGRADSKI PLEJBOJ OPELJEŠIO PEVAČICU: Vićento prevario Zoricu za 10.000 maraka!

Stars -
Viktor Vićenco Tufegdžić, jednom od poznatijih beogradskih plejbojeva, koga su mediji spajali s mnogim estradnim damama, iz prošlosti ima i neizmirene račune sa pevačicom Zoricom Marković, kojoj je ostao dužan 10.000 maraka.

Njega je od uterivanja duga spasla ćerka tadašnjeg predsednika države Marija Milošević, sa kojom se u to vreme zabavljao. Međutim i Zorica, koja kaže da u celoj priči jedino nije tačno da je sa njim bila u vezi.

"Viktora je u našu kuću prvo doveo moj bivši muž, a kasnije ga je doveo i brat od ujaka. Njih dvojica su htela da otvore butik kožne galanterije u Čumićevom sokačetu, a ja sam prvenstveno želela da pomognem svom bratu. Zbog toga sam Viktoru dala pare kako bi doneo robu iz Slovenije, gde je navodno njegov otac već imao te kožne jakne kojima je trebalo da se napuni butik. Nisam mislila da će me prvariti jer mi je dolazio u kuću. Međutim, otad ga više nikada nisam videla, sve do sahrane Igora, muža Goge Sekulić. Tada sam se pravila da ga ne vidim, a i on se skrivao, koliko sam mogla da primetim. Milion puta sam toliko novca zaradila i neka mu je alal ako mu je trebalo da preživi", rekla je Zorica, koja je verovala da će joj dug biti vraćen.

Foto Kurir
Foto Kurir

"Roditelji su mi tada bili veoma bolesni i bavila sam se njima, to mi je bilo najpreče i zato ga nisam jurila za pare. Ne bi me zanimalo ni sa kim se zabavlja, ni ko je predsednik države, da sam htela da ga nađem, ne bi ga spasao ni bog otac. Rešila bih to na svoj način da sam želela, ali nije on vredan toga, kao ni ta količina novca. Sve vreme sam mislila da će mi vratiti dug jer je bio u kontaktu sa mojim bratom, a u međuvremenu sam se i razvela, pa mi nije dolazio u kuću", otkrila je pevačica za Alo.

Sa druge strane, Vićenco tvrdi da mu Zorica nikada nije dala novac, osim za to što je igrao u njenom spotu.

"Možda mi je dala novac za to jer me je jurila mesecima preko brata i Brace, njenog tadašnjeg muža, da se pojavim u spotu njene pesme, što sam i učinio. Još jednom mi je dala neki novac da platim majstora koji joj je popravljao auto, i to je bilo sve. U to vreme sam imao svoj kafić i zašto bih otvarao butik?! Izlazili smo zajedno sa njenim bratom i tadašnjim mužem, ali nikada nismo bili u vezi, kao što se pričalo, iako mislim da je ona žena pravi laf. Poslednji put sam je video 1995. godine", tvrdi Viktor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track