BIĆE LUDILA: Goga Sekulić uzela 20.000 evra da napravi haos na Farmi!
Foto: Dragan Kadić

Pevačica skovala plan s produkcijom

BIĆE LUDILA: Goga Sekulić uzela 20.000 evra da napravi haos na Farmi!

Stars -
Ona će stići sredinom septembra sa zadatkom da posvađa farmere. Ako ispuni ovaj naum, postaće ravnopravni takmičar za nagradu od 50.000 evra

Goga Sekulić biće jedna od zvezda koja će se useliti na „Farmu“, koja startuje 1. septembra na televiziji Pink. Pevačica, saznaje Kurir, dobila je honorar od čak 20.000 evra da napravi pravi lom.Sekulićeva će se pridružiti VIP seljanima sredinom septembra sa specijalnim zadatkom koji će sigurno doprineti da mnogi farmeri uđu u sukob. Goga će, nakon što napravi haos, ući u ravnopravnu trku sa ostalim učesnicima za glavnu nagradu od 50.000 evra.- Goga je od produkcije dobila zadatak da mnogima pomrsi račune, a s obzirom na to da je poznata kao žena bez dlake na jeziku, varnice će sigurno sevati svakog dana. Siguran sam da će prirediti pravi televizijski spektakl - priča naš izvor.

Pozvali smo pevačicu za komentar, ali ona se do zaključenja broja nije javljala na mobilni telefon.Inače, većina učesnika već je spremna da se useli na imanje. Prethodnih dana oni su snimali profile i sada čekaju poziv da uđu u karantin. Tokom jučerašnjeg dana paparaco Kurira je ispred Pinka uslikao buduće seljane: manekena iz Beča Radeta Lazića, pevačicu Sanelu Vujinović i Kristijana Golubovića. Inače, Rade je ulazak potvrdio na Fejsbuku.- Jedan broj budućih ukućana su mi prijatelji i znam ih odranije, tako da će mi biti zadovoljstvo da zbijam šale sa njima - napisao je Lazić.

Spakovale kofere... Stanija, Dara Bubamara i Ivana Selakov
Spakovale kofere... Stanija, Dara Bubamara i Ivana Selakov

Specijalna gošćaDARA ULAZI NA DVE NEDELJEUčešće u rijalitiju prihvatili su i silikonka Tijana Ðurić, Vladimir Stanojević, Ivana Selakov, Lepomir Bakić, Anabela Atijas, Milić Vukašinović, Stanija Dobrojević i Šabanoti. Kao specijalan gost, na „Farmu“ će ući i Dara Bubamara. Ona će na imanju provesti dve nedelje, a prema nekim tvrdnjama, njen honorar će iznositi 30.000 evra.

Farmerke povratnice dolaze da zabibere čorbuMAJA I NELA SE VRAĆAJU NA IMANJEPored Goge, u „Farmu“ će ući i Maja Nikolić, koja je pravila haos u prvoj sezoni. S obzirom na to da je tada doprinela visokoj gledanosti, producenti su rešili da je vrate na imanje.- Ne mogu ništa da vam otkrijem, znate da ne smem da dajem komentare o tome - kratko je poručila Maja.Među povratnicima je i Nela Bijanić, koja je četvrtu sezonu napustila posle prvog kruga. Sada veruje da će biti zanimljivija gledaocima i da će se duže zadržati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track