BIVŠA ZVEZDA GRANDA: Imam srce za 100 muškaraca, ćao mačke, vidimo se!
Foto: Fejsbuk

Besna

BIVŠA ZVEZDA GRANDA: Imam srce za 100 muškaraca, ćao mačke, vidimo se!

Stars -
Do tada na mojoj glavi je kruna i boli me uvo za tračare…Sagnite mi se ni do kolena mi niste, napisala je Nadežda Biljić

Nekadašnja učesnica Zvezda Granda, Nadežda Biljić, nedavno je oduševila žiri Pinkovih zvezda, koji joj jedino njoj dao svih pet glasova za prolazak dalje u emisiji u kojoj je učestvovala.

Očigledno je da neko nije dozvolio učesnici Pinkovih zvezda da uživa u uspehu, pa je odlučila da se oglasi putem Fejsbuka, poručivši im - da mogu da joj se sagnu.

"Znate šta…..volite me, mrzite me…ali ja sam to što jesam…emotivna, iskrena i u životu idem samo srcem koje je veće i od Rusije…tračevi i prazne priče me ne dotiču, prošla sam zemaljsku kuglu uzduž i popreko…Videla i osetila na svojoj koži sve i svašta …ja živim i verujem u čuda…imam srce za sto muškaraca. Ćao mačke vidimo se u čardaku ni na nebu ni na zemlji, tada ćemo znati ko je ko…Do tada na mojoj glavi je kruna i boli me uvo za tračare…Sagnite mi se ni do kolena mi niste….Ćao kis za sve sitne duše prodane od iste ste rđe skovane kis", napisala je Nadežda.

(Puls online)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja