BIVŠI MUŽ: Tužio sam Sindi za nasilje!
Foto: Aleksandar Jovanović, Zorana Jevtić

Sudski goni bivšu ženu

BIVŠI MUŽ: Tužio sam Sindi za nasilje!

Stars -

Nikola Pavlović koga Ivana Stamenković tereti za zlostavljanje odgovorio kontratužbom, ali se ona nije pojavila na ročištu

U slučaju bivših supružnika Ivane Stamenković Sindi i Nikole Pavlovića došlo je do obrta - na njenu tužbu za porodično nasilje beogradski ugostitelj je odgovorio kontratužbom.Sada on tereti bivšu ženu za nasilje, a prvo ročište po njegovoj tužbi održano je u četvrtak, 12. maja, u Trećem osnovnom sudu. Bivša „modelsica“ se nije pojavila na sudu, već je došao samo njen advokat. Ivanino izostajanje s ročišta je sve iznenadilo, jer se dosad kao tužilja redovno odazivala sudskim pozivima.

- Sindi će kao okrivljena biti saslušana 9. juna. Tada će morati da se pojavi. Inače, Nikolini advokati su predložili brojne svedoke, a najavili su i da će dostaviti čvrste materijalne dokaze s kojima će upoznati i javnost. Jedan od razloga za podnošenje tužbe je i nemio događaj od pre dve godine, kad je Sindi bivšeg supruga fizički napala pred njihovom maloletnim ćerkom Petrom i tom prilikom iznela niz uvreda na njegov račun - kaže naš izvor.Novo ročište 9. JunaPozvali smo Sindi, ali je njen broj telefona poznat redakciji bio nedostupan. Kontaktirali smo i s Pavlovićem, koji je potvrdio naša saznanja.- Istina je da je Ivana pozvana na saslušanje u okviru krivičnog postupka za nasilje u porodici koji se vodi protiv nje. Ona se nije pojavila, ali će pozivu suda morati da se odazove već 9. juna - kaže Nikola i nastavlja:ManipulacijaZa razliku od postupka koji ona vodi protiv mene, tokom kojeg se konstantno služi manipulacijama, iznoseći neistine i laži, čime svesno utiče na sud i javnost, u ovom postupku postoje čvrsti dokazi da je istina ono za šta je optužena - kaže Pavlović i dodaje da je rešio da progovori za medije jer je došlo vreme da se čuje i njegova strana priče.- Nisam hteo da komentarišem neistine koje je Ivana iznosila želeći da sačuvam ugled i dostojanstvo svoje porodice, a pre svega našeg maloletnog deteta. Sada mislim da je trenutak da se stane na put svim neproverenim informacijama i optužbama koje ona neprestano plasira, jer apsolutno nije u redu da osoba njenog profila obmanjuje javnost - ističe Nikola Pavlović, kome je dodeljeno starateljstvo nad njihovom šestogodišnjom ćerkom Petrom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja