BIVŠI TAKMIČARI X FACTOR BESNI: Da Bog da vam se zapalili Šimanovci!
Foto: PR

Nisu ispunjena obežanja

BIVŠI TAKMIČARI X FACTOR BESNI: Da Bog da vam se zapalili Šimanovci!

Stars -
Neka ste vi dobro para na nama zaradili, i neka ste nam obećali zvezde, pesme, spotove i sve ostalo što nikad nismo dobili, napisao je Haris Ćato

Bivša učesnica Ilma Karahmet oglasila se na društvenoj mreži Fejsbuk i iznela niz optužbi na račun produkcije muzičkog takmičenja "X Factor", a sada je isto uradio i njen kolega iz emisije Haris Ćato.

Njih dvoje su bili maloletni učesnici ovog muzičkog takmičenja, a povredilo ih je to što je produkcija obrisala sve nastupe prve sezone sa Jutjuba.

Prva se oglasila Ilma, koja je već imala slične ispade vređajući Eminu Jahović.

"Nikome ne bih poželela da se razočara kao mi, bivši učesnici X Factora. Tek je sada istina izašla na videlo i tačno znamo ko je zadužen za brisanje naših videa sa Jutjuba. Mirko Vukomanović i Peca Ristić zvanični producenti X Factora. Javno im se svi zahvaljujemo", napisala je Ilma, a nekoliko sati kasnije oglasio se Haris, koji je bio oštriji.

"Produkciji X Factor Adria se ja srdačno zahvaljujem za brisanje svih video snimaka sa Jutjuba. Neka ste vi dobro para na nama zaradili, i neka ste nam obećali zvezde, pesme, spotove i sve ostalo što nikad nismo dobili… A mislim da je sada već došlo vreme da istina izađe na svetlo. Produkcija X Factora je nas učesnike tako dobro iskoristila da mi nismo ni svesni toga. Samo jedan primer je "turneja" koja je bila obećana, pa na kraju beše samo Skoplje. Od naše zarade koncerta u Skoplju smo mi dobili ja mislim jedan mali procenat, tipa 0,1%. Nikad veću gadost u svom životu nisam doživeo od ovoga. Toliko puno imam da kažem a toliko malo živaca… Fuj fuj fuj fuj fuj... Da Bog da vam izgreli Šimanovci", napisao je on.

(Kolektiv.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track