BIVŠIN SINDIN MUŽ BEŽI OD SUDA: Modelsica stigla na ročište, ali on se nije pojavio
Foto: Marina Lopicic

Odliženo ročište

BIVŠIN SINDIN MUŽ BEŽI OD SUDA: Modelsica stigla na ročište, ali on se nije pojavio

Stars -
Ivana Stamenković je došla u Palatu pravde gde je trebalo da se održi ročište po tužbi protiv bivšeg muža Nikole Pavlovića, koji se ponovo nije odazvao sudu

Za Ivanu Stamenković Sindi agonija se nastavlja, jer nije održano ročište po tužbi koju je pokrenula protiv bivšeg muža Nikole Pavlovića za porodično nasilje. Kako je rekla bivša modelsica, ova bitka za pravdu se odvija već pet godina.

"Ovaj zakon je protiv žena i on može da radi šta hoće", izjavila je Sindi.

Naime, bivša modelsica je došla u Palatu pravde u pratnji advokata, ali se njen bivši muž nije pojavio. Ovo nije prvi put da se Pavlović nije pojavio u sudu.

Podsetimo, pošto joj je sud oduzeo ćerku Petru (4) i starateljstvo dodelio njenom bivšem mužu Nikoli Pavloviću, Ivana Stamenković Sindi otkrila je da je tokom braka bila žrtva porodičnog nasilja.

Na osnovu izveštaja sudskog veštaka, zapisnika o kliničkom pregledu iz Instituta za sudsku medicinu i fotografija s podlivima na licu, utvrđeno je da je Ivanu (koja je u to vreme nosila prezime Pavlović) bivši muž pretukao 12. februara 2012. godine i tom prilikom joj naneo lakše telesne povrede.

Nikola i Sindi imali su fizički sukob i nakon što je starateljstvo nad ćerkom Petrom (4) pripalo ocu. Modelsica je napala bivšeg muža i fasciklom pokušala da ga ubode ispred njegove zgrade na Novom Beogradu. Nikola je u tom trenutku držao ćerku u rukama, a ceo slučaj su zabeležile kamere.

Stamenkovićeva je napravila još jedan skandal. Ona je je roštiljskom viljuškom ubola Nikolinog advokata Dragana Krajinovića u rame jer je bila besna što je izgubila starateljstvo nad detetom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track