BOBAN ČAROBNJAK: Rajović preko telefona pevao na proslavi svoje ćerke!
Foto: Proma

Iz Danske

BOBAN ČAROBNJAK: Rajović preko telefona pevao na proslavi svoje ćerke!

Stars -
Bez obzira gde se nalazio i u kakvoj gužvi bio uvek ima vremena za svoju decu i trudi se da im u svemu udovolji. Tako je nedavno mlađoj ćerki Anđeli i njenim drugarima ispunjavao muzičke želje - telefonom iz Danske

Boban Rajović je poznat po tome da svojoj deci ispunjava sve želje. Bez obzira gde se nalazio i u kakvoj gužvi bio uvek ima vremena za njih i trudi se da im u svemu udovolji. Tako je nedavno mlađoj ćerki Anđeli i njenim drugarima ispunjavao muzičke želje - telefonom iz Danske!

Naime, njegova mlađa ljubimica ovih dana je završila školu i kako je to običaj kod nas, moralo se to na neki način obeležiti. Tako su njeni drugari i ona u školskom dvorištu priredili žurku a s obzirom da svi njeni drugari vole pesme tate Rajovića, zamolili su je da pozove tatu da im otpeva koju pesmu.

Nažalost, Boban je baš u tom momentu bio u Danskoj kod starije ćerke Ivane, međutim, Anđela se dosetila i pozvala tatu telefonom i zamolila da im otpeva barem jednu pesmu.

A tata k'o tata, nije imao kud nego ispuniti želju svojoj mezimici. Kako je to izgledalo pogledajte u priloženom video snimku.

http://www.youtube.com/watch?v=e4Crh58lFdg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track