Bojana Rajić traži crkveni razvod od Stojkovića!
Foto: Dado Djilas

Hoće kao slobodna žena da uđe u drugi brak

Bojana Rajić traži crkveni razvod od Stojkovića!

Stars -
ŽURI JOJ SE Manekenka želi što pre da prekine zavet dat pred bogom Stojketu kako bi mogla da se venča pred oltarom s Branislavom Đurđevićem, s kojim čeka dete

Bojana Rajić ne želi da je bilo šta veže za bivšeg supruga Vladimira Stojkovića, pa će razvesti i crkveni brak koji je s njim sklopila pre pet godina.Manekenka je odlučila da urgentno zatraži raskid braka pred bogom, jer planira da se u julu venča s dečkom, menadžerom „Elektromreže Srbije“ Branislavom Ðurđevićem, s kojim čeka dete, o čemu je Kurir juče pisao.Odlučuje crkveni sudS obzirom na to da je proces razvoda crkvenog braka komplikovan, Bojana je već prikupila svu neophodnu dokumentaciju, koju će ovih dana odneti u Crkvu Ružicu na Kalemegdanu, gde se i venčala s Vladimirom.- Potrebno je da Bojana ode kod sveštenika koji ju je venčao sa Vladimirom i preda mu odluku suda o građanskom razvodu, čime automatski podnosi zahtev i za crkveno razrešenje bračne zajednice. Taj zahtev crkva šalje crkvenom sudu, koji odlučuje o prekidu zaveta datog pred bogom. Na tu odluku čeka se od sedam dana do šest meseci - govori za Kurir jedan od sveštenika Srpske pravoslavne crkve.Bez komentaraOvaj proces može da se ubrza, a jedini način je taj da i Vladimir dođe u crkvu s istim zahtevom. U tom slučaju crkveni sud brzo šalje odluku o razvodu. Nakon toga i Vladimir i Bojana mogu da sklope nove brakove u crkvi, koja dozvoljava tri venčanja.Pozvali smo i Vladimira i Bojanu, ali nisu bili raspoloženi da razgovaraju na ovu temu.

SvadbaI VLADIMIR SE ŽENI NA LETOKako je Kurir pre mesec dana ekskluzivno objavio, Vladimir Stojković će se, kao i njegova bivša supruga Bojana, venčati na leto. Izabranica njegovog srca je Valentina Pupović iz Pljevalja. Vladimir i Valentina su u ljubavi godinu i po dana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track