BOKI 13: Jadna žena, mladoženja me zvao da pevam na svadbi jer se pali na mene!
Foto: Facebook

Dobio poziv

BOKI 13: Jadna žena, mladoženja me zvao da pevam na svadbi jer se pali na mene!

Stars -
Dragi dečko, onako drugarski savetujem da ne praviš svadbu i da se ne ženis, jer džaba prijatelju bacaš pare na svadbu, poručio je šoumen nepoznatom

Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, dobio je zanimljiv poziv nepoznatog muškarca da mu bude specijalni gost na svadbenom veselju.

Međutim, ova situacija i ne bi bila previše čudna da pomenuti muškarac u toku razgovora nije priznao da se zapravo pali na Bokija i da zato i želi da mu on peva na svadbi. Boki je na svom Facebook profilu sa svojim prijateljima podelio kako je izgledao njihov razgovor.

"Morao sam ovo da podelim sa svima vama. Zove mene neki lik pre pola sata i kaže: Ćao Boki, jel možeš da pevaš kod mene na svadbi pola sata kao specijalni gost, platiću koliko treba. Ja kažem, ne hvala na pozivu, ja nigde ne nastupam u ovom periodu a najmanje na svadbi, izvinite. On meni kaže, ma jok ti moraš da nastupis! (onako izričito) Ja ga pitam, a zašto moram da nastupim, a on mi mrtav ladan kaže (krajnje ozbiljan), zbog toga što te volim i .... (još nešto) i još mi kaže da se užasno loži na rukavice pa ako mogu to veče kad budem nastupao da nosim i rukavice kao deo stajlinga, kao to bi bio pun pogodak... hahahahaha i onda mu ja kažem, dragi dečko ja te fino onako drugarski savetujem da ne praviš svadbu i da se ne ženis, jer džaba prijatelju bacaš pare na svadbu. Baš jadna ta žena, hvala lepo dovidjenja! Prekinem vezu i kažem sam sebi, pih kakvi ih ima, ja sam zlato", napisao je Boki.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track