BOKI 13: Stojkoviću, poliću se, ali želim da me obrišeš golmanskim ručerdama!
Foto: Kurir

Prihvatio izazov

BOKI 13: Stojkoviću, poliću se, ali želim da me obrišeš golmanskim ručerdama!

Stars -
Čačkaš se, mogu da se polijem, nije problem, samo ako me ti obrišeš posle toga sa tim tvojim silnim golmanskim ručerdama, rekao je Bojan Jovanovski

Vladimir Stojković pridružio se humanitarnoj akciji tako što se odazvao izazovu njegovog kolege Filipa Đorđevića i polio se kofom hladne vode.

Na iznenađenje svih, Stojković je izazvao Bojana Jovanovskog, poznatg po nadimku Boki 13, zbog čega mu je kolega Marko Šćepović rekao "da je budala" dok je Boki u komentaru bio malo rečitiji i tražio od golmana da ga on lično obriše nakon polivanja."Čačkaš se, mogu da se polijem, nije problem, samo ako me ti obrišeš posle toga sa tim tvojim silnim golmanskim ručerdama", napisao je Boki, i dodao smajlija koji namiguje.

Na ovaj izazov Vladimir nije ništa odgovorio, ali je zato, osim Bokija 13, nominovao još i Kristijana Golubovića i predsednika fudbalskog kluba Partizan Dragana Đurića, koji je prihvatio izazov. Đurić se ledenom vodom polio na terenu Partizanovog stadiona i nominovao Dragana Dzajića i Duška Vujoševića.

Podsećanja radi, Boki 13 stao je u odbranu Vladimirove bivše supruge Bojane kada su se njih dvoje razvodili i tada je okarakterisao golmana kao nasilnika, pa ne treba da čudi što je sada njegove ruke nazvao "ručerdama", ali je zato čudno što je poželeo da ga njima Vladimir obriše.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track