Bora Čorba: Na dijeti sam zbog devojke!
Foto: Nemanja Pančić

Mora da izgleda lepo

Bora Čorba: Na dijeti sam zbog devojke!

Stars -
Počeo sam da vodim više računa o svom izgledu, jer sam javna ličnost i moram da izađem pred publiku i da ličim na nešto. Ipak ja imam 62. godine, pa moram i svojoj devojci da ličim na nešto, rekao je Bora

Roker Bora Đorđević više ne krije da je potpuno zaljubljen u devojku Dubravku, zbog koje je započeo lečenje od alkoholizma, ali i dijetu.

"Počeo sam da vodim više računa o svom izgledu, jer sam javna ličnost i moram da izađem pred publiku i da ličim na nešto. Ipak ja imam 62. godine, pa moram i svojoj devojci da ličim na nešto. Trenutno se oslobađam viška kilograma i nastojim da se pristojno ponašam. Više nemam problema ni sa alkoholom, prestao sam da pijem. Nikada se nisam opijao zbog ljubavi, već se tako desilo i ne ponovilo se", priznao je Čorba u emisiji „Svoj na svome sa Nenadom Milenkovićem“, i dodao:

"Moj unuk Petar, koga mi je podarila ćerka Tamara, nedavno je napunio pet meseci. Nije tako loše biti deda. E sad, zaljubljeni deda je možda malo neuobičajeno i možda neprimereno godinama, ali je tako", kroz osmeh poručuje Bora, čiji sin Boris živi na obroncima Suvobora, gde gaji žalfiju i ostalo lekovito bilje. Bora priznaje da, iako je napisao dosta tekstova za narodnjake, nikada ih nije potpisao:

"Potpisivao sam samo pesme pokojne supruge Dragane, a kasnije sam shvatio da to nisu skarabudženi tekstovi. Zato sada sa ponosom priznajem da sam napisao „Vodeničareva kći“, koju peva Tozovac, „Preskočiću tarabu i jarak“, za Šaulića, za Cecu „Šta još možeš da mi daš“, zatim „Nek me ne zaborave devojke sa Morave“ i mnoge druge. Napisao sam tekst i za Miroslava Ilića, ali on to nikako da snimi. Dvoumi se, hoće-neće. Možda mu nije suđen".

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja