Boško Janković za Stori: U karantinu sam slavio rođenje drugog sina!

Dobio naslednika Julijana

Boško Janković za Stori: U karantinu sam slavio rođenje drugog sina!

Stars -
Fudbalerova žena porodila se u Veroni, a dolasku bebe najviše se obradovao brat Sergej, koji je i odabrao ime

Pre nekoliko dana fudbaler Boško Janković postao je po drugi put otac. Njegova supruga Dijana porodila se u Veroni, gde on brani boje istoimenog italijanskog prvoligaša, i na svet donela zdravog dečaka Julijana. Ona je s bebom iz privatne klinike izašla u odličnom raspoloženju, najviše zbog činjenice što su je u toplom domu čekali suprug i sin Sergej.

Uzbuđeni

- Dijana i Julijano su zdravi i lepi. Sergej je uzbuđen jer je dobio brata, s kojim ga očekuju razne ludorije. Predstoji nam uživanje i radovanje - rekao je Janković za novi broj magazina Stori i dodao:- Ime Julijano svidelo se Dijani i meni, ali presudilo je to što je Sergej rekao „da“. Supruga i ja već smo iskusili šta znači podizati dete, pa u skladu s tim sada možemo da budemo još bolji u tome.

Novi broj STORIJA od juče u prodaji
Novi broj STORIJA od juče u prodaji

Dok je primao čestitke od članova porodice i prijatelja iz Srbije, nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde najviše su iznenadili saigrači iz Verone, koji su svom kolegi iz tima pevali pesme, glasno izgovarali srpske reči kojima ih je naučio i poželeli mu da mali Julijano bude talentovan na tatu. Ono što je zanimljivo jeste to što je slavlje upriličeno tamo gde je to obično najstrože zabranjeno.

Prekršena pravila

- Sa timom sam se uputio u karantin kako bismo se pripremili za meč u nedelju. I mi smo ljudi, tako da su stroga pravila na trenutak bila prekršena. Trener nam je dozvolio da proslavimo rođenje mog sina, a i on se radovao s nama - opisuje Janković.Ceo tekst možete pročitati u novom broju magazina Stori, koji je u prodaji.(S. T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track