BRENA SE KUPA U AKTIVNOM KISEONIKU: Ima generator od 6.000 evra!
Foto: Dragan Kadić

LUKSUZNI SISTEM

BRENA SE KUPA U AKTIVNOM KISEONIKU: Ima generator od 6.000 evra!

Stars -
Pevačica i njen suprug Boba Živojinović zbog zdravlja svoje porodice investirali novac u uređaj za prečišćavanje bazenske vode bez upotrebe hlora

Lepa Brena je u bazen ispred vile na Bežanijskoj kosi ugradila generator za prečišćavanje vode na bazi aktivnog kiseonika, vredan oko 6.000 evra.Pevačica i njen suprug Slobodan Boba Živojinović odlučili su da investiraju novac u ovaj uređaj zbog zdravlja svoje porodice kada su otkrili da su njihovi sinovi Stefan i Filip alegični na hlor.- Iako spadaju u luksuzne stvari, ozonski generatori se sve češće koriste. Rade po principu uvlačenja vazduha, koji se prerađuje i posle pretvara u ozon i ubacuje u bazen - priča obavešteni izvor i dodaje:Smeta im hlor- Uobičajeno je da se voda čisti i dezinfikuje hlorom, koji je jeftiniji i ne zahteva velika ulaganja. Međutim, generator na bazi aktivnog kiseonika je isplativiji ako se uzmu u obzir sve ostale prednosti ovog sistema - zaključuje sagovornik Kurira.Naša saznanja potvrdio je Slobodan Boba Živojinović.- Istina je da koristimo taj sistem. Voda je boljeg kvaliteta i ekonomičnije je - poručio je suprug Lepe Brene.Ona je još bolje od njega pojasnila zbog čega je ovo bio pravi izbor za njih.Bolja opcija- Deca su stalno imala upale očiju od hlora i vodena para koju hlor stvara izuzetno nagriza sluzokožu očiju. Kada smo shvatili da možemo to da eliminišemo, predložili su nam aktivni kiseonik, koji je mnogo zdraviji. Imali su samo jedan uslov - da deca ne piške u bazen - oktrila je Brena.Inače, aktivni kiseonik, tačnije ozon (alotropska modifikacija kiseonika O3), ima mnogo funkcija i ne koristi se samo za prečišćavanje vode već i hrane. Jak je sterilizator, uklanja neprijatne i čudne mirise, održava svežinu, ublažava boje, sprečava pojavu buđi, štiti od moljaca, služi za negu kose, za fizikalnu terapiju, za očuvanje zdravlja i prevenciju radijacije, koristi se za pročišćavanje atmosfere i vode i za razgrađivanje pesticida sa prejakim dejstvom.U širokoj je upotrebi u poljoprivredi, industriji i svakodnevnom životu.

Vitamini i mineraliBrena obogaćuje i vodu za pićeBrena i Boba ne vode računa samo o vodi u kojoj se kupaju već posebnu pažnju obraćaju i na vodu koju piju. Popularni par koristi specijalne filtere na bazi aktivnog uglja kako bi prečistio pijaću vodu, koja je dostupna u Beogradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja