Brena: Teram Bobu da smrša, a on neće
Foto: Dragan Kadić

Živojinović ne želi da posluša suprugu

Brena: Teram Bobu da smrša, a on neće

Stars -
Ne pada mu na pamet da drži dijetu. Govorim mu da krene da vežba i koriguje ishranu, ali ne ide, kaže pevačica

Slobodan Boba Živojinović veliki je gurman i iz dana u dan ima sve više kilograma. Iako ga supruga Lepa Brena tera da smrša, on to ne želi.Da uživa u hrani još jednom je pokazao na proslavi 25 godina postojanja „Melos estrade“, gde je uživao u raznim đakonijama. Boba je napunio tanjir i celo veče je nešto jeo. To se baš i nije dopalo Breni, koja, za razliku od muža, vodi računa o svojoj kilaži. Ona nam se požalila kako bivši teniser neće da drži dijetu.- Bobu nikako ne mogu da nateram da oslabi. Ne pada mu na pamet da drži dijetu. Teram ga da počne da vežba i da koriguje ishranu, ali ne ide - kaže pevačica i nastavlja da objašnjava kako njoj polazi za rukom da godinama bude fit.

- Redovno držim dijete i konzumiran što manje ugljenih hidrata. Ne jedem mnogo slatkiša i svakog dana radim jogu, što mi pomaže da izgledam ovako dobro. Boba mora sam da odluči kada će krenuti da mršavi, ali kod debelih ljudi to je veoma teško - završava Lepa Brena.

BlamZLATA ČAČKALA ZUBEZlata Petrović imala je problem sa ostacima hrane među zubima, pa se cele večeri nije odvajala od čačkalice. Ona ju je sve vreme držala u ustima. S njom je i aplaudirala nagrađenima, a bacila ju je tek kad je očistila zube.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track