BRENU BRIGA ZA BIVŠEG MINISTRA: Najurila sam Mrku zbog Ćazima!
Foto: Damir Dervišagić

Stroga gazdarica

BRENU BRIGA ZA BIVŠEG MINISTRA: Najurila sam Mrku zbog Ćazima!

Stars -
Folk diva potvrđuje da je Milutina Mrkonjića oterala sa snimanja emisije „Zvezde Granda“ jer je sa Osmanijem ometao rad žirija

Lepa Brena potvrđuje za Kurir Stars da je početkom aprila ove godine svog prijatelja Milutina Mrkonjića izbacila iz studija na Košutnjaku jer je na snimanje emisije „Zvezde Granda“ doveo Ćazima Osmanija.Vlasnica „Grand produkcije“ kaže da joj je smetalo prisustvo kontroverznog albanskog biznismena jer zbog njega nije mogla neometano da razgovara u vezi s kandidatima.

- Istina je da sam najurila Mrku s „Granda“ zbog Ćazima. Tog dana kad je Osmani bio u studiju, nisam ni znala da je reč o njemu. Imala sam samo informaciju da je neko tu i da se skupila rulja novinara zbog neke osobe. Tek kasnije sam videla da je to on. Mrka mi je govorio da je došao sa Šabanom, a Šaulić se vadio na Mrkonjića. Nebitno je sad s kim je bio u društvu, videla sam da su obojica stajali s njim. Ja sam jednostavno reagovala kako sam morala i zamolila sam da nas ne ometaju dok radimo. Briga me da li se Mrka naljutio ili nije, Ana mi ništa nije rekla. Nisam ljuta na njega, ali mora da poštuje pravila firme. Što se mene tiče, ne mora više ni da dolazi. Mora da se zna da nema okupljanja kad su snimanja emisija „Zvezde Granda“ u toku. Mi koji smo u žiriju ceo dan sedimo u studiju, razmatramo mlade kandidate i pola sata pauze mnogo nam znači. Za to vreme u drugoj prostoriji međusobno komentarišemo učesnike, i to zaista niko ne sme da nam uskrati. Smeta mi kad neko sa strane sedi i sluša šta mi pričamo. Moj Boba ume često da svrati s Viktorom, pa sam čak i njemu zabranila da dolazi - rekla je pevačica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track