BRUKA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: Laže ženu da je u karantinu a noć proveo sa Balerinom!
Foto: Nebojša Mandić

Ne sme da se pojavi kući

BRUKA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: Laže ženu da je u karantinu a noć proveo sa Balerinom!

Stars -
Čim je napustio Farmu, Kristijan je otišao u kuću prijateljice Biljane Lukan.

Tamo ga je sačekala njegova ljubav iz rijalitija Jelena Milošević Balerina. Ona je s njim provela noć i jučerašnji dan, dok ga je supruga Ivana zajedno s ćerkom Verom čekala u Kraljevu.

"Ne smem ništa da kažem. Došla sam kod Biljane zarad zajedničkog projekta. Kristijan i ja se krijemo i ne znamo koliko ćemo ovde ostati", rekla je Balerina.

Kristijanova žena Ivana
Kristijanova žena Ivana

Ubrzo potom stigla je policija jer su Lukanovoj smetali novinari koji su posle razgovora s predstavnicima medija ušli u njenu kuću, gde su obavili razgovor i s kriminalcem. Ona je potom otišla po Golubovićevog sina Lazara i dovela ga do oca.Kako smo saznali, Kristijan je molio da njegova supruga ne sazna da je kod Biljane u kući, pošto su njih dve u lošim odnosima i zato je sve, pa i nju, slagao da se nalazi u karantinu u Lisoviću.Inače, tužilaštvo je prosledilo policiji dopis da ispituju slučaj i ispituju stepen povreda koje je Kristijan naneo Radetu, nakon čega će protiv kriminalca podneti krivičnu prijavu.

ProstaklukPOLJUBITE ME U D..E!Kristijanova prijateljica i, kako se predstavlja, vođa njegovog pravnog tima, Biljana Lukan, našoj ekipi poslala je fotografiju Golubovićeve gole zadnjice i napisala da nam kriminalac poručuje da mu „popušimo k...c“ i da ga „poljubimo u d..e“.Ona je bila izrevoltirana što smo ga zvali i tražili intervju, kao što činimo sa svakim farmerom koji napusti Farmu ili bude izbačen s nje.(N. Z.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja