BRUNCLIKOVA IMA PLAN: Kandidovaću se za ministra za brigu o decu, a za Uskrs spremam ovo iznenađenje
Foto: Damir Dervišagić

Već spremna

BRUNCLIKOVA IMA PLAN: Kandidovaću se za ministra za brigu o decu, a za Uskrs spremam ovo iznenađenje

Stars -
Prihvatila bih da budem ministar za brigu o deci i porodici i nadam se da će se taj resor vratiti u novom sastavu

Tek što se slegla prašina zbog novogodišnjeg stajlinga Zorice Brunclik, kad je nosila ogrlicu od ukrasa za jelku i kopiju drveta na naočarima, ona je sve iznenadila kad je izjavila da već ima spreman autfit za Uskrs.

- Videla sam da su neke moje koleginice za Novu godinu kupile one skupocene „balmen“ haljine i mediji su ih jedan dan provukli po novinama i portalima - i sutradan na njih zaboravili. Međutim, o mom novogodišnjem stajlingu danima se pričalo, to je držalo pažnju. Koliko sam detinjasta, možda ću korpu sa ofarbanim jajima staviti na glavu za Uskrs - poručila je pevačica, koja ima plan i za predstojeće izbore.

- Prihvatila bih da budem ministar za brigu o deci i porodici i nadam se da će se taj resor vratiti u novom sastavu. Verujem da će ljudi koji ubuduće budu vodili zemlju imati dovoljno sluha da izdvoje to ministarstvo, da ono postoji za sebe - kaže Zorica, koja tvrdi da se nikad ne bi vratila u žiri „Zvezda Granda“.

- Ne bavim se više „Zvezdama Granda“. Nema tog novca koji bi me vratio u tu fotelju, a nisam znala da se i to plaća - kaže ona.(Lj. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track