BUBAMARA PROVODADŽIJA Goga: Dara me upoznala sa Urošem a Igora nikada neću preboleti
Foto: Vladimir Šporčić, Damir Dervišagić

Nije prebolela Igora

BUBAMARA PROVODADŽIJA Goga: Dara me upoznala sa Urošem a Igora nikada neću preboleti

Stars -

Folkerka Goga Sekulić konačno je rešila da stavi tačku na bol u tugu i prepusti se lepim stvarima u životu.

Nakon smrti supruga Igora, ona se u javnosti uvek pojavljivala sama, a neretko je priznavala da želi da pronađe ljubav svog života i da priželjkuje da ponovo bude srećna, zaljubljena i ispunjena. Želja joj se konačno ostvarila i ona sada uživa pored džijudžicu borca Uroša Domanovića, koji je od nje mlađi 15 godina.

"Upoznala sam ga u Cirihu. Nas dvoje smo se zatekli u zajedničkom društvu. Došla sam sa sestrom do jednog kafića da se nađem sa Darom Bubamarom, a on je došao kod naših prijatelja. Kada ga je ugledala, Dara je rekla: "Ovaj je taman za Gogu, ona voli piletinu." Tako je i bilo. Prokomentarisala sam da lepo izgleda i na tome se završilo. Prošlo je nekoliko meseci i sreli smo se na aerodromu. Tada me je nešto preseklo. Razgovali smo, razmenili brojeve. Videli smo se nekoliko puta, popili piće i ljubav se desila", priča Goga.

S obzirom na to da starije žene uvek nailaze na osudu javnosti kada su u vezi sa mlađim muškarcima, zanimalo naj je da li i Goga ima taj problem.

"Pa ja ne znam koliko on ima godina. Nisam ga ni pitala", nasmejala se pevačica i dodala da niko iz njenog okruženja nema pravo da je osuđuje jer je ona pored Uroša srećna i ispunjena.

"Moji roditelji znaju da se takve stvari ne planiraju. Oni su srećni kada sam ja srećna, a to isto misle i njegovi roditelji", kaže pevačica.

Tuga zbog smrti supruga Igora Ramovića ne prolazi. Ona je i dalje nosi u srcu, ali isto tako želi da sebi pruži priliku da bude srećna.

"To što se meni desilo ne želim ni dušmanima. To je bol i to se ne zaboravlja. Jednostavno, ne želim da govorim o toj temi. Uroš je upućen u situaciju jer sam mu ja sve ispričala. Među nama nema tajni", kaže Goga.

Na pitanje kakav je njen novi dečko u krevetu, pevačica kaže:

"O intimi ne želim da govorim, sve će vam reći moj osmeh. Dopao mi se fizički, kao osoba i sve ostalo", kaže ona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track