BUDŽET STARLETA 5.000 € MESEČNO: 1.000 nedeljno zarade u rijalitiju, 700 za spot, 200 za promociju..
Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

Silikoni im glavni adut

BUDŽET STARLETA 5.000 € MESEČNO: 1.000 nedeljno zarade u rijalitiju, 700 za spot, 200 za promociju..

Stars -
Učestvuju u rijalitijama, pojavljuju se u spotovima, igraju u klubovima ali se druže i od druženja s bogatim biznismenima

Starlete se u Srbiji mogu podeliti u tri grupe - one koje učestvuju u rijalitijima, na devojke koje se dovode u vezu sa prostitucijom i one koje tvrde da su pevačice iako njihove pesme niko nije čuo.

Najpoznatije među njima zarade i do 5.000 evra i to od honorala u rijalitijima, pojavljivanjem u spotovima, igranju u klubovima ali i od druženja sa bogatim biznismenima. €

Honorar jedne starlete:

* 1.000 evra nedeljno je najveći honorar koji su dobojale u rijalitiju. * 700 evra zaradile bi za glumu u spotovima.*200-700 evra dobijale samo da bi se pojavile u noćnim klubovima.

Hapšene zbog prostitucije Starleta Tijana Đuričić i Milica Živadonović Mimi Oro dovodene su u vezu sa elitnom prostitucijom u kojem su, navodno i neke pevačice, voditeljke...Tijana, poznatija kao silikonska kraljica, prošle godine je pred prekršajnim sudom osuđena na bavljenje prostitucijom. Prekršajnu kaznu je platila 40.000 dinara.

Tijana Đurišić, foto Facebook
Tijana Đurišić, foto Facebook

Mimi Oro, koja učestvuje u rijaliti programu Parovi, prošle godine je hapšena zbog prostitucije. S njom je trada uhapšeno sedam devojaka, koje su osumnjičene za prostituciju. Mimi Oro je snimila i spot Tron, koji je na Jutjubu zabranjen za mlađe od 18 godina.

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić
http://www.youtube.com/watch?v=ZKLOHIuwd8I

Žive u rijalitijuSoraja Vučelić je učestvovala u dva serijala Velikog brata i imala je odličan honorar. "Imala sam Odličan honorar. Pojavila sam se u nekoliko spototv, radila sam kampanje za kupaće kostime", objašnjava Soraja, dok je njena hrvatdska koleginica Ava Karabatić bila zvezda tri rijalitija i ističe d anema ništa loše u onome što radi. Staniji Dobrojević se isplatilo učešće u dva rijelitija."Svakog vikenda gostijem u nekom klubu i za to pojavljivanje 200 i 700 evra. Za pojavljivanje u spotovima dobijem i 700 evra", otkrila je Stanija.

One bi da budu pevačic

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, tvrdi da je pevačica. Iako je na javnoj sceni već osam godina, većina ne zan nijednu njenu pesmu. Ipak, mnogi znaju da ima tetovažu na zadnjici i da je stavila silikonske grudi sa 18 godina.

http://www.youtube.com/watch?v=Dve0bxeg40c

Maca Diskrecija, bosanska starleta koja učestvuje u rijalitiju Parovi, takođe želi da bude pevačica, međutim, umesto pesama, saznali smo kakav seks volim kakvi su političari u krevetu i da je zaboravila vibrator kod kuće.

http://www.youtube.com/watch?v=J84EQBxbK3g

I Atina Ferari, koja takođe učestvuje u Parpvima, neprestano govori o svojo tarifi i o tome kako za sat vremena zaradi i do 500 evra.

http://www.youtube.com/watch?v=d59m9ZI8C7o

Pojam starleta potiče od italijanske reči starletta što znači zvezdica. U svetu se pod tim imenom podrazumeva pozorišna ili filmska glumica koja igra sporedne uloge. Uglavnom je to mlada zvezda u usponu. Međutim, na Balkanu, prema mišljenju mnogih, starlete su sponzoruše koje se u javnosti predstavljaju kao modeli, pevačice, igračice, a nekima je to paravan za baljenjem najstarijim zanatom na svetu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track