BURMU NE SKIDA, ALI NE MIRUJE: Savo Milošević u vezi sa TV voditeljkom?
Foto: Marina Lopičić I Fb

Ko momak živi

BURMU NE SKIDA, ALI NE MIRUJE: Savo Milošević u vezi sa TV voditeljkom?

Stars -
Budući da se on još nije razveo od supruge Vesne, a da je i Ivana RAdonjić u braku, njih dvoje se viđaju tajno

Bivši fudbaler Sava Milošević navodno vara svoju ženi i tajno se viđa sa bivšom TV voditeljkom Ivanom Radonjić.

Pošto je supruga Vesna uslikana kako ne nosi burmu, Savo je proteklog vikenda posetio je Vrnjačku Banju gde je zvanično bio gost na jednoj reviji, a nezvanično otišao da bi se video sa novom izabranicom svog srca atraktivnom plavušom Ivanom Radonjić. Ivana je radila kao voditeljkana jednoj od televizija, a trenutno je bez posla.Savo je došao u Vrnjačku Banju u nedelju veče, dok je Ivana tu bila sa svojom drugaricom koja radi kao organizator revije. Nekadašnji fudbaler je odbio da razgovara sa novinarima, ali pripadnicima sedme sile kažu nisu promakli pogledi i diskretna šaputanja.

"Budući da se on još nije razveo od supruge Vesne, a da je i Ivana u braku, njih dvoje se viđaju tajno", rekao je izvor.

Savo je pred polazak u hotel od devojke uzeo ključ od njene sobe i otišao prvi, trudeći se da niko ne posumnja u njihovu vezu. Međutim, on je otišao u Ivaninu sobu. Nakon pola sata ona mu se pridružila. Da bi bili sigurni kako ih niko neće videti kako ujutro napuštaju hotel, Milošević je krenuo za Beograd oko pola pet.

Savo sa suprugom Vesnom (Foto Damir Dervišagić)
Savo sa suprugom Vesnom (Foto Damir Dervišagić)

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track