CECA PROGOVORILA O VENČANJU: Folk diva otkrila da li će ponovo stati pred oltar
Foto: Dragan Kadić

oglasila se

CECA PROGOVORILA O VENČANJU: Folk diva otkrila da li će ponovo stati pred oltar

Stars -

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović je nedavno objavila video u "venčanici" i pokazala svojim fanovima kao bi izgledala sa velom reko lica.

Pevačica je putem aplikacije za mobilne telefone objavila video u virtuelnoj venčanici, a od tada se u javnosti spekulisalo da će Ceca ponovo stati na ludi kamen, što je nju nasmejalo.

Zbog turneje ne bi imala vremena da se uda čak i da želi, a o tome uopšte i ne razmišlja. Pravu ljubav upoznala je u braku sa pokojnim suprugom, Željkom Ražnatovićem Arkanom, i od tada nije pomišljala da ponovo stane pred oltar."Videlo se jasno da se šalim i da je snimak napravljen isključivo u svrhu dobre zabave. Iskreno da vam kažem, nisam neko ko razmišlja o venčanju. Trenutni emotivni status i način života koji sada vodim mi super prijaju", kaže Ceca i dodaje: "Videla sam pre dvadeset godina da mogu da se udam (smeh). Marina Tucaković je lepo napisala stih: "Ne umire se za nekim svaki dan". I zaista je tako. Te stvari se dese ili ne dese, lepo je imati formu braka, ali to nije preduslov za sreću i ljubav", objašnjava Ceca, koja je u junu ove godine izdala novi album.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

(Alo/D.Rakočević)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track