CECA RAŽNATOVIĆ: Sve ljudima možeš uzeti, ali dostojanstvo nikada!

Ne utiče na izbor sina

CECA RAŽNATOVIĆ: Sve ljudima možeš uzeti, ali dostojanstvo nikada!

Stars -
Kodeks ponašanja mora da postoji, mora biti spreman na velike kompromise i samo je pitanje njegove ličnosti koliko je spreman da se žrtuje zarad sopstvenog cilja, rekla je pevačica

Srpska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović otkrila je da uopšte ne utiče na svog sina Veljka s kojom devojkom treba da se zabavlja i da joj je samo važno da on bude srećan!

Nedavno se pisalo i o tome da se njen sin Veljko preselio u Banjaluku, kako bi nastavio školovanje na tamošnjem univerzitetu.

"On nije beba. On je mladić od 19 godina. Tu sam da podržim i sve što utiče pozitivno na njegovu edukaciju i obrazovanje, ja sam tu da ga podržim. Ima priljatelje tamo, lepo se oseća u Republici Srpskoj tako da sam ga podržala“, dodala je Ceca.

Na pitanje novinara da su u Banjaluci lepe devojke, te i da li bi imala nešto protiv da njegova buduća devojka bude baš iz ovog grada, folk zvezda otkrila je da se u takve njegove odluke ne meša.

"Ja nisam roditelj koji sprovodi svoj ukus, ne želim ni da ga namećem. Neka sam odluči. Meni je samo važno da njegovo društvo ne utiče destruktivno na njega, i samo želim da im vidim osmeh na licu i sreću, ostalo me ne zanima", rekla je folk pevačica za Premijeru.

Veljko je nedavno snimio duetsku pesmu sa njenom koleginicom Anom Nikolić. Zadovoljna je učinjenim, a bilo je saveta kada je Veljkovo upuštanje u estradne vode u pitanju.

"Ako se upuštaš i uđeš u javni život, shvati da tvoj privatni život ne postoji. Kodeks ponašanja mora da postoji, mora biti spreman na velike kompromise i samo je pitanje njegove ličnosti koliko je spreman da se žrtuje zarad sopstvenog cilja. Sve ljudima možeš uzeti, ali dostojanstvo nikada ne možeš uzeti. To nikada nisam dozvolila“, zaključila je Ceca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track