ĆERKA UZVRAĆA UDARAC: Evo šta je Aleksandra poručila Ljubi jer želi da joj oduzme dete!
Foto: Printscreen, Facebook

Razočarana u mamu

ĆERKA UZVRAĆA UDARAC: Evo šta je Aleksandra poručila Ljubi jer želi da joj oduzme dete!

Stars -

Nakon saznanja da majka Ljuba Pantović planira da joj oduzme starateljstvo nad trogodišnjom ćerkom Magdalenom, Aleksandra Subotić je otkrila da li se razočarala u nju, kao i hoće li je pozvati na svadbu koju bude pravila u najgledanijem rijalitiju "Parovi".

Kako komentarišeš to što Ljuba želi da ti oduzme starateljstvo nad ćerkom?Meni i dalje nije jasno šta ona želi. Moja majka nije želela starateljstvo kad sam ulazila u prethodni rijaliti i nije imala vremena da čuva moju ćerkicu zbog svih poslova. Pa mi iskreno ništa nije jasno.

Šta misliš, čime si toliko uvredila Ljubu, pa se ona ovako ponaša?Zaista ne mislim da sam je uvredila nijednim svojim postupkom. Trudim se da na ovu situaciju gledam kao na njen strah za moju budućnost, ali to ne opravdava korišćenje mog deteta u bilo koju svrhu i to neću dozvoliti. Niko na ovom svetu neće moći da stane između mene i Magdalene, a ko proba, okrenuću mu leđa u najblažem slučaju.

Da li ćeš oprostiti majci što se okrenula protiv tebe?

Nadam se da nije i da ima opravdanje za sve, čekam privatan poziv.

Misliš li da, sem Davida, nemaš na koga drugog da se osloniš? Osećaš li se bespomoćno?Ne moram da se oslanjam na bilo koga, bitno mi je da imam podršku ljudi koji me vole, a ja znam da ja mogu sve u životu. David jeste moja ljubav i ako bude uz mene, ja idem do kraja u ovom rijalitiju, pa i napolju sve svoje snove ćemo ostvariti. Dok imaš snove i ambicije sve se može i ne postoji nepremostivo. Hvala svima koji su uz mene.

Hoćeš li pozvati majku na svadbu?Već sam je pozvala :) I nju i mog očuha. Pitanje je - da li će se odazvati?!

Happy

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TOP 5: Najžešće seks akcije u Parovima do sada!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja