CIRKUSANT: Kristijan na Farmi baja, u policiji seka persa!
Foto: Damir Dervišagić

Golubović priznao da je sve opasne priče izmislio

CIRKUSANT: Kristijan na Farmi baja, u policiji seka persa!

Stars -
Nemojte vi mene mnogo ozbiljno da shvatate! Nisam pevač niti glumac i nemam način da zabavim ljude, povremeno na Farmi kažem neku kontroverzu, rekao Golubović na saslušanju u policiji

BEOGRAD - Aleksandar Kristijan Golubović, koji već duže od mesec dana šokira javnost pričama o nerasvetljenim ubistvima, naručenim atentatima, pljačkama i drugim krivičnim delima, priznao je u petak na saslušanju u policiji da je on samo rijaliti igrač koji je izmislio sve što je rekao!Golubović, koji je na Farmi sebe predstavio kao velikog kriminalca, kako sagovornik Kurira navodi, na saslušanju je bio „manji od makovog zrna“.Hteo svađu sa Šešeljom- Nemojte vi mene mnogo da shvatate ozbiljno! Ja nisam pevač niti glumac i nemam način da zabavim ljude, povremeno na Farmi kažem neku kontroverzu, napravim intrigu. To je svrha rijalitija, da se o onome što kažeš posle priča - rekao je, kako Kurir nezvanično saznaje, Golubović na saslušanju u policijskoj stanici u Barajevu.Golubović je rekao da je svesno govorio sve izmišljotine, iako je znao da one mogu imati burne posledice. Zbog toga je i lideru SRS Vojislavu Šešelju, koji je jedne večeri bio gost na imanju u Lisoviću, rekao da je trebalo da ga ubije.- Kad je došao Šešelj, hteo sam da napravim foru i malo ga isprovociram. Znam da je svadljiv, zato sam mu rekao da je trebalo da ga ubijem. Znao sam da živi u Batajnici, zato sam, da bi bilo uverljivo, rekao da sam ga tamo čekao - pravdao se Kristijan u policiji.Više tužilaštvo u Beogradu, podsetimo, dalo je pre nekoliko dana nalog policiji da sasluša Golubovića i proveri njegove navode o brojnim krivičnim delima.

Šou za publiku- Sve što sam rekao o kriminalnim radnjama i kriminalu ja sam izmislio da bih napravio šou za publiku - rekao je Kristijan Golubović.Policiji je objasnio i da je sve laži servirao publici da bi uzeo novac.- Na Farmu sam ušao zbog velikog honorara. Meni te pare znače, jer posle „Farme“ treba da idem na izdržavanje kazne u trajanju od četiri godine, a novac ću ostaviti porodici - rekao je Golubović.Da nije sklon tome da govori istinu, Golubović je priznao i „farmerima“, pošto je, kad je policija došla po njega na imanje, rekao:- Odakle im dokazi? Ja sam, bre, patološki lažov! Prošlo je 30 godina od tih događaja, odakle im dokazi? - negodovao je Kristijan.

Nema krajaIZMIŠLJAO I ZA MAJKUGolubović je u rijalitiju ispričao i kako je uhapšen ispred Crkve Svetog Marka u Beogradu i kako je na suđenju priznao da je droga njegova samo da bi optužbi bila oslobođena njegova majka Milanka, koja je tada takođe završila u pritvoru. Međutim, Golubović na suđenju nikad nije priznao izvršenje krivičnog dela i tvrdio je da u presretnutim telefonskim razgovorima nije razgovarao o drogi, već o kvalitetnim ćevapima koje je švercovao iz Novog Pazara i preprodavao u Beogradu. Takođe je rekao da nikad nije prodavao drogu, već hot-dog sa pokretnih kolica na Kalemegdanu i ispred zoološkog vrta.

ZLATKO NIKOLIĆ Kristijan Golubović je patološki lažov JOŠ MARKA KRALJEVIĆA NIJE UBIOKriminologa Zlatka Nikolića ne bi čudilo da Golubović sebe optuži i za ubistvo Marka Kraljevića: „Sve je laž i ništavilo. Dali su budali priliku i sad je krenula njegova medijska kampanja, kojom želi da odloži neminovno, izvršenje kazne. Umesto da bude u Zabeli, on šenluči sa starletama. Da je bio neka marka, ne bi preživeo „Vidimo se u čitulji““. On dodaje da će se psihopata i patološki lažov uvek snalaziti da pokaže da vredi više nego što je u realnosti. Nikolić ističe da Kristijan lažima pokušava da reputaciju kriminalca podigne na viši nivo, iako je zapravo šarlatan:- Ozbiljni kriminalci znaju ga odavno i jasno im je da je sve šarena laža. U tim krugovima ga više gledaju kao šarlatana.(J. R.)

Milomir MarićKRIMINALAC MANEKEN- Kristijan nije nikakav kriminalac, već maneken među „velikim ribama“. On nikad nije nikoga ubio niti opljačkao, već je svoj imidž gradio na nekakvim pričama, koje su doživeli pravi kriminalci - rekao je Milomi Marić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja