CUCO, A SAD ADIO: Šaban nije žalio para, odveo Gocu na gala večeru uz omiljene pevače!
Foto: Damir

Gleda turske serije

CUCO, A SAD ADIO: Šaban nije žalio para, odveo Gocu na gala večeru uz omiljene pevače!

Stars -
Šaban je rekao Goci da idu na večeru sa prijateljima, što jeste bila istina, ali ona nije znala da će se ta večera pretvoriti u žurku

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić priredio je iznenađenje svojoj supruzi Gordani. Iako se već neko vreme u medijima povezuje sa izvesnom Ivonom Negovanović Cucom, pevač ne mari za mnogobrojne komentare, pa je tako jedne večeri organizovao druženje sa prijateljima, među kojima su bili i Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić, a angažovao je omiljenog Gocinog pevača Dragog Domića."Šaban je rekao Goci da idu na večeru sa prijateljima, što jeste bila istina, ali ona nije znala da će se ta večera pretvoriti u žurku. Naime, Šaulić je dan ranije organizovao muziku i pozvao njihove najbliže prijatelje jer je želeo da se opuste i provedu uz dobru atmosferu. Kako Goca voli da sluša Domića, njen suprug je njega i angažovao da ih uveseli", rekao nam je izvor blizak Šabanu i dodao da se gospođa Šaulić veoma iznenadila.

"Goci u početku nije bilo ništa čudno. Došli su u restoran, tamo su već bili Ana, Mrka i još nekoliko njihovih prijatelja. Večerali su, pričali, a onda je ušao Dragi i zapevao njihovu zajedničku pesmu. Tada je Gordani sve postalo čudno i ukapirala je da je celo veče iznenađenje", rekao je izvor.

Očigledno je da su Šaulići prevazišli bračnu krizu i da im ljubav cveta posle nekoliko decenija, koliko su zajedno.

http://www.youtube.com/watch?v=VtaTalb1vwE

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track