DA JE SUTRA FINALE FARMA: Ovi farmeri imaju najviše glasova, a pobednik je...
Foto: Printskrin

Popularnost

DA JE SUTRA FINALE FARMA: Ovi farmeri imaju najviše glasova, a pobednik je...

Stars -
U prvoj grupi je desetak farmera čija je razlika u broju glasova na nedeljnom novou veoma mala

Šestoro farmera se do sada izdvojilo po broju glasova i to pet žena: Stanija, Zorica, Maja, Tamara, Jelena Krunić i jedan muškarac Kristijan Golubović.

Farma polako završava svoj prvi mesec emitovanja, a brojni fanovi uveliko, iz nedelje u nedelju, glasaju za svoje favorite koje žele da zadrže na imanju u Lisoviću."U prvoj grupi je desetak farmera čija je razlika u broju glasova na nedeljnom novou veoma mala, što se najbolje videlo prilikom poslednjeg izbacivanja, kada su Ivan Gavrilović, Rade, Balerina i Lepomir pre kviza znanja bilo gotovo izjednačeni. Ako se ovakav trend nastavi, a niko od njih ne promeni svoje ponašanje iz letargičnog u energično, zanimljivo za gledaoce, oni će ispadati vrlo brzo", rekao je izvor.

"U drugoj grupi se nalazi takođe desetak farmera, koji se, uglavnom, iz nedelje u nedelju, u zavisnosti od toga da li su bili aktivni i zanimljivi međusobno bore za prvih 5-6 mesta. Među onima koji su u vrhu je pet žena i jedan muškarac. Maja Nikolić, koja ima i najviše hejtera, ali i dovoljan broj fanova koji vole njenu taktiku nerviranja ostalih, potom Zorica Marković, zatim Stanija Dobrojević ali su tu i Jelena Krunić, kao i Tamara, koja je imala nekoliko situacija, prenosi Telegraf.

Ipak, na samom vrhu, neprikosnoveno od početka Farme se nelazi samo Kristijan Golubović.

"Kristijan je taj koji ima ubedljivo najviše glasova od početka. U jednom trenutku je imao više glasova nego svi ostali farmeri zajedno i verovatno je od svih Farmi do sad on ubedljivo najveći favorit. Ukoliko se nešto drastično ne bude promenilo, ako on svojevoljno ne izađe ili ukoliko iz bilo kog razloga ne bude završio Farmu, Kristijan će gotovo sigurno pobediti, zaključuje izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track