DANIJELA VRANIĆ NE MOŽE NA NOGE: Plašim se da ću ostati invalid!
Foto: Printskrin/Youtube

ŽIVOTNA DRAMA PEVAČICE

DANIJELA VRANIĆ NE MOŽE NA NOGE: Plašim se da ću ostati invalid!

Stars -
Pevačica je doživela saobraćajnu nesreću pre dva meseca i još se oparavlja od povrede kičme i napukle ključne kosti

Pevačica Danijela Vranić zbog povreda koje je pre više od dva meseca zadobila u saobraćajnoj nesreći može da ostane invalid.Ona je u početku mislila da je u toj nesreći nadomak Beograda prošla s lakšim povredama, ali zbog napukle ključne kosti i povređene kičmo gotovo da ne može da stane na noge.

"Nisam baš dobro. U nekim momentima se plašim da ću ostati invalid", kaže Danijela dodajući da svakodnevno ide sa jedne terapije na drugu i da oporavak teče mnogo sporije nego što je očekivala.

"Svakodnevno sam na fizikalnoj terapiji, imam lekove koje moram da pijem. Ne mogu normalno da se krećem od jakih bolova ali kad uzmem terapiju ide to nekako", kaže kraljica splavova za Informer.

Ona priznaj da je uplašena jer ni lekari ne znaju hoće li se i kada oporaviti.

Foto Stefan Jokić
Foto Stefan Jokić

"Odmah su ustanovili da mi je napukla ključna kosta, ali mi je sem nje stradala i kičma. Posle dva i po meseca bi trebalo da budem kao nova, ali nisam. Ne mogu da kažem da se nisam uplašila. Nije mi svejedno. Imam fiziterapeuta koji mi pomaže, radi sa mnom da bi mi bilo lakše ali nema velikog pomaka", rekla je Vranićeva za Informer, koja je zbog zdravstvenih problema morala da otkaže sve nastupe.

Mir je potražila u vikendici nadomak Valjeva."Potrebni su mi mir i spokoj, verujem da će bolji dani doći", rekla je pevačica.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja