ŽIRI NA MUKAMA: Ove dve devojčice će sigurno biti zvezde!

Zvezde granda mlade nade oduševile

ŽIRI NA MUKAMA: Ove dve devojčice će sigurno biti zvezde!

Stars -
Sudije su u duelu odlučile da u sledeći krug ode Lidija Janković, ali su u baražu dali veliku šansu i Valentini Kuzmanović

U sinoćnoj emisiji „Zvezde Granda“ nastavljeni su dueli takmičara, a oni srećniji dobili su priliku da takmičenje nastave u trećem krugu.Iako su kandidati bili sjajni, drugo izdanje drugog kruga obeležile su dve devojčice - trinaestogodišnje Lidija Janković i Valentina Kuzmanović. Njih dve stavile su žiri na teške muke, a u duelu Ana Bekuta, Snežana Đurišić, Zorica Brunclik, Dragan Stojković Bosanac, Šaban Šaulić i Aca Lukas jedva su izabrali koju će od njih dve pustiti dalje. Obe su u prvom pevanju dobile po šest glasova, zbog čega se video-zid digao, ali posle akapela pevanja samo je jedna mogla direktno da ide dalje. Šestočlani stručni žiri odlučio je da to bude Lidija Janković, koja je svojom izvedbom još u prvom kolu pokazala da će daleko dogurati jer svojim glasom obara s nogu. Ipak, i Valentinu je sreća poslužila u delu emisije zvanom žurka, pa se i ona plasirala u treći krug, zbog čega je bila neizmerno srećna. Ona sebe vidi samo u muzici i stoga joj je takmičenje „Zvezde Granda“ veoma bitno. Od devojaka dalje su prošle i Naida Bešlagić, Marina Bogdanović i Nermina Mamanović.

Jedva odlučili... Žiri u „Zvezdama Granda“
Jedva odlučili... Žiri u „Zvezdama Granda“

Kod muških kandidata situacija nije bila toliko napeta. Žiri je tačno znao kome treba da da svoj glas. I sinoć je bilo je međusobnog prepucavanja, ali ipak najviše s produkcijskim žirijem, u kojem su bili Žika Jakšić i Saša Popović. Od muškaraca najviše sreće imali su Igor Vasiljkov, Filip Kaćanović, Radovan Sofranac, Harun Mehmedagić i Petar Vasić.(S. A. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track