DINO MERLIN PRVI PUT O SEBI: Da nisam pevač, radio bih u fabrici ležajeva!
Foto: Damir Dervišagić

Da nije krenuo put muziki

DINO MERLIN PRVI PUT O SEBI: Da nisam pevač, radio bih u fabrici ležajeva!

Stars -
Budući da je reč o još jednoj u nizu fabrika uništenih nemarom vlasti i države, sigurno ne bih imao posao, rekao je pop pevač

Dino Merlin, bosanski pevač otkrio je da ga je supruga dosta razmazila, da ne obavlja kućne poslove, kao i to da su ga u mladosti laži koje su bile stavljanje na njegov račun nervirale.

Pevač je rekao da, nije krenuo u pravcu muzike, danas bi možda i dalje radio u fabrici ležajeva.

"Ko zna. Možda bih nastavio da radim u Tvornici ležajeva „Vogošća”. Sigurno ne bih, budući da je reč o još jednoj u nizu fabrika uništenih nemarom vlasti i države. Ne razmišljam previše o tome, ali ne zato što je moj život pre muzike period koji želim da zaboravim. Ne, i u mom, kao i u vašem životu, postoje trenuci koji su manje dragi, za koje bismo voleli da je naše životno iskustvo siromašnije, ali ne bih ih menjao ili zaboravio, jer svaki taj tren učinio me je onakvim kakav sam danas", rekao je pop pevač.

Pored toga, dodaje da dosta zamera svojoj generaciji što nije učila od prethodne.

"Što ništa nismo naučili od prethodnih generacija, što smo, kao i svaka prošla i buduća generacija, što smo, kao i svaka prošla i buduća generacija, mislili da svet počinje od nas. Znate kako kažu: “Pre mene mrak, posle mene potop”. Tako se ponaša i moja i svaka nova generacija, a što manje godina imaju, sve su uvereniji u sopstvenu bezgrešnost. Valjda je neophodno odrasti, doći u pozne godine, kada vaše vreme u pravilu već prođe, kako bismo shvatili da prošlost služi da se iz nje uči i da starije generacije poseduju mudrost koju im nisu donele knjige i nauka, ali jeste život. Trebalo ih je pažljivije slušati, kad smo imali priliku za to", obajšanjava Merlin.

Kaže da se nikada nije snalazio u kućnim poslovima. "Sad ste me našli na krivoj nozi. Nisam preterano vešt u kućnim poslovima. Supruga me je razmazila, sve ih je preuzela na sebe i tako me poštedela", dodaje slavni autor mnogobrojnih hitova.

Hello

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track