Dodik častio boksere Anom Nikolić
Foto: Miladin Mihajlovic

Nastupila u Banjaluci

Dodik častio boksere Anom Nikolić

Stars -
Pevačica kao specijalna gošća predsednika Republike Srpske pevala u pauzi između mečeva na manifestaciji Veče profi-boksa

Ana Nikolić prošlog vikenda pojavila se u Banjaluci na manifestaciji Veče profi-boksa, gde je nastupila bez honorara, kao specijalna gošća predsednika Republike Srpske Milorada Dodika.Srpska pevačica otpevala je nekoliko pesama u pauzi između mečeva i s publikom odgledala borbu večeri između Gorana Delića i Petera Erdoša.- Došla sam kao prijatelj i da podržim Milorada Dodika, koji je glavni organizator ovog spektakla - rekla je Nikolićeva u emisiji „Dvogled“ i priznala da još nije dobila poziv da peva na svadbi Dodikovog sina Igora, koji se ženi na leto.

Lepo dočekana... Ana u društvu organizatora spektakla
Lepo dočekana... Ana u društvu organizatora spektakla

Ana je ispričala i da je veliki fan boksa, pa često u svoj trening ubaci sparing s bokserskim rukavicama.- Rado pogledam neki meč. Nije mi prijatno kad baš vidim nokaut. Boks je odličan za skidanje kilograma. Imam trenera koji me tera da udaram u džak - otkrila je Ana, koja priznaje da ima problem da održi idealnu liniju jer je veliki hedonista.Pevačica ipak kaže da joj ova veština još nije zatrebala u privatnom životu.- Na sreću, nisam bila žrtva porodičnog nasilja. Ne podržavam nasilje. Redovno trpim psihičku torturu od brata i majke. Fizičku ipak ne - našalila se Nikolićeva.(LJ. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja