Dona Ares: Pobedila sam rak, neću da umrem!
Foto: Dragana Udovičić

Pevačica se izborila s karcinomom

Dona Ares: Pobedila sam rak, neću da umrem!

Stars -
Azra Kolaković posle godinu dana borbe završila s hemoterapijom, ali više neće moći da peva po diskotekama jer njen organizam to ne bi podneo

Azra Kolaković, poznatija kao Dona Ares, konačno je uspela da pobedi karcinom, s kojim se herojski borila godinu dana.Najhrabrija pevačica u regionu, koju smo zatekli na snimanju „Grandove“ emisije, u razgovoru za Kurir otkriva da je prošla kroz pakao tokom svih devet etapa hemoterapije i da je njena bolest sada završena priča.- U poslednje vreme svi govore da dobro izgledam, pa se tako i osećam. Čekala sam da mi malo poraste kosa kako bih je nadogradila (smeh). Ako je verovati tom mom osećaju, mislim da je ovo gotova stvar. Nemam još uvek nalaz, znaću ga za mesec dana, kad budu prve kontrole, ali do tada nemam nikakvu terapiju i medicinski tretman - kaže pevačica i nastavlja:

Dona: Hemoterapija je kao da umreš pa ponovo oživiš, i tako devet puta
Dona: Hemoterapija je kao da umreš pa ponovo oživiš, i tako devet puta

- Opasnost po moj život je prošla. Najgori period mi je bio na početku i s hemoterapijom. To je kao da umreš pa ponovo oživiš, i tako devet puta. Bilo je strašno, ali sve sam pregurala - rekla je Dona i istakla da je srećna što je ponovo na sceni.- Prošlo je godinu dana i jedva sam čekala da se ponovo obučem, stanem na štikle i zapevam na sceni. Nastavljam tamo gde sam stala, ali s jednom izmenom. Ona kraljica Balkan žurke koja je nekad postojala više ne postoji, jer moje zdravlje više ne može da izdrži diskoteke. Mnogo je naporno i zbog putovanja. Jednostavno, 20 godina života takvim tempom sasvim je dovoljno. Završila sam sa svojim nekadašnjim načinom života. Ne smem se upuštati u takav rizik. Radiću samo koncerte, a to me najviše i privlači - rekla je Azra, dodajući da ju je smrt Usnije Redžepove veoma potresla.(M. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track