DRAGAN KOJIĆ KEBA: Hoću da imitiram Putina, ali mi ne dozvoljavaju!

Neće da mu ispune želju

DRAGAN KOJIĆ KEBA: Hoću da imitiram Putina, ali mi ne dozvoljavaju!

Stars -
Hoću da imitiram Vladimira Putina. Ima jedan spot na „Jutjubu“ u kojem svira klavir i peva, što me je oduševilo. Siguran sam da bi gledaocima bilo zanimljivo da me vide kao ruskog predsednika, ali produkcija meša karte

Dragan Kojić Keba je učešem u šou programu "Tvoje lice zvuči potnato" pokazao da je odličan imitator, pogotovo kada je publiku oduševio imitacijom zorice Brunclik koja ljubi Kemiša, ali i imitirajući pevača grupe "Kis" Pola Stenlija.

Iako važi za odličnog šoumena, kaže da se ne nada pobedi.

- Učešće u šouu „Tvoje lice zvuči poznato“ ostaće iskustvo više u mojoj karijeri i nikada nisam mislio da će mi se dogoditi - kaže Keba.

- Kao dete voleo sam da imitiram reportere fudbalskih utakmica. Znao sam i sve Čkaljine replike iz popularnih filmova. U osnovnoj školi oponašao sam nastavnike, zbog čega su me često slali u ćošak. Zato sam među drugarima bio omiljen. Drago mi je što sam u ovoj emisiji pokazao da sam sačuvao dete u sebi. Ne znam jesam li uspeo da odgovorim svim zadacima, ali primećujem da je publika zadovoljna mojim učešćem. Zanimljiv sam im, iako sam u svakoj epizodi grešio. Ne opterećujem se time ko će pobediti, jer je reč o humanitarnom šouu. Nadam se da mi niko neće zameriti, ali ukoliko neko među nama misli da je najbolji - onda ima problem sa sobom.

Jeste li se nadali pobedi kada ste se našli u ulozi pevača benda „Kis“?

- Koreografija za pesmu „I njas made for loving you“ bila je prezahtevna. Nisam imao vremena da razmišljam o tome, jer sam zadatak prihvatio sa velikom odgovornošću i želeo sam da se što bolje transformišem u Stenlija, ali drago mi je što sam pobedio kao roker.

Koja imitacija vam je bila najteža?

- Teško je imitirati žene, ali ples mi je zadavao veće muke. Nikada nisam imao dara za igru. Zato su mi scene iz mjuzikla najveći izazov. Svašta sam doživeo. Padao sam na sceni, polivali su me vodom, imao sam upalu mišića, govorio nekim svojim engleskim, gutao reči...

U čiju kožu biste voleli da uskočite u nekoj od narednih emisija?

- Hteo sam da budem Hulio Iglesijas, Radoš Bajić, Safet Isović, Dino Merlin, da kao Gagi Jovanović izvedem pesmu „Ružo rumena“... Ali, moje želje zasad nisu uslišene. Hoću da imitiram Vladimira Putina. Ima jedan spot na „Jutjubu“ u kojem svira klavir i peva, što me je oduševilo. Siguran sam da bi gledaocima bilo zanimljivo da me vide kao ruskog predsednika, ali produkcija meša karte.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Da li vam se dopalo kako vas je imitirao glumac Ivan Jevtović?

- Siguran sam da je to izveo bolje nego što bih ja sebe iskarikirao. Imitaciju shvatam kao kompliment. Sećam se da su me zbog naglih pokreta mnogi imitirali tako što bi poput Brusa Lija sa bokserskim rukavica izvodili moje pesme. Imam oštre pokrete, u skladu sa svojim nadimkom koji znači britka sablja.

Pripremate li nove pesme?

- Posle Nove godine nameravam da se sa novom pesmom vratim na scenu. Snimio sam numeru „Reklama“ na bugarskom, koja je nedavno počela da se vrti na tamošnjim radio-stanicama. Ovo je treća pesma koju sam objavio za njihovo tržište. Bugari me vole. Redovno nastupam tamo, a sledeće godine ću održati veliki koncert u Sofiji. Pre toga planiram da snimim duet sa njihovom popularnom pevačicom Gerganom.

Kada će beogradska publika moći da vas čuje?

- Imao sam dosad pet solističkih koncerata u Beogradu, ali prošle je više od deset godina otkako nisam pevao u našoj prestonici. Nastupiću sigurno sledeće godine u Sava centru. Za to su potrebna velika finansijska sredstva. Ako ne pronađem sponzora, napraviću koncert o svom trošku. Duša mora da bude puna, pa makar mi džepovi bili prazni.

(Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track