DRAMA Ana Štajdohar: Želim da se ova agonija završi i da moja beba dođe kući!
Foto: Damir Dervišagić

Zabrinuta za ćerkino zdravlje

DRAMA Ana Štajdohar: Želim da se ova agonija završi i da moja beba dođe kući!

Stars -
Lekari su konstatovali da pevačicino novorođenče, osim male kilaže, zbog prevremenog rođenja ima problem i sa disanjem

Ana Štajdohar, koja se porodila krajem prošle nedelje, mesec i po dana pre predviđenog roka, prolazi kroz najteže trenutke u životu.Pevačica i njen suprug, muzičar Nikola Demonja, danonoćno brinu o zdravlju njihove ćerke, koja se nalazi u inkubatoru. Kako Kurir saznaje od izvora iz porodilišta u Višegradskoj, njihova mezimica osim male kilaže ima problem i sa disanjem, što zna da se desi sa prevremeno rođenim bebama. Mrvica, kako Ana i Nikola nazivaju bebu, nalazi se u inkubatoru na intenzivnoj nezi.

Podrška... Ana sa suprugom Nikolom
Podrška... Ana sa suprugom Nikolom

- Iako je na porođaju bilo sve u redu, beba se kasnije nije ponašala uobičajeno, a lekari su na pregledu primetili da teško diše. Pedijatri su odmah zaključili da su neophodne detaljne analize kako bi se videlo šta tačno otežava disanje. Bebu su isti dan prebacili u inkubator, a uz odgovarajuću negu i terapiju koju dobija u narednih nekoliko dana sve bi trebalo da bude u najboljem redu - otkriva dobro obavešteni izvor i nastavlja:- Ana je juče puštena iz porodilišta, dok je beba ostala. Ona je zabrinuta i non-stop se savetuje sa lekarima. To je sve normalno jer joj je ovo prvo dete i nema iskustva, a ovakve stvari se dešavaju - tvrdi naš izvor.Anin strah je opravdan, pogotovo ako se uzme u obzir da je pre dve godine izgubila bebu kada je doživela spontani pobačaj.Pozvali smo popularnu pevačicu, koja je delovala više nego zabrinuto:- Molim vas da razumete to što sad nisam raspoložena za priču jer je moja beba u inkubatoru. Jedva čekam da se ova agonija završi i da moja ćerka dođe kući. Nije trenutak da pričam o porođaju niti da dajem bilo kakve izjave. Hvala vam što ste pozvali, ali ne bih ništa više rekla na tu temu - ljubazno nam je rekla Ana.

Znaju kako je AniNIKOLINA I SAŠA DOŽIVELI SLIČNU DRAMUMuzički par Nikolina Kovač i Saša Kapor doživeli su sličnu dramu kao Ana Štajdohar i Nikola Demonja. Oni su prošli kroz pravi pakao kada je konstatovano da njihov sin Nikolaj po rođenju ima problem s disanjem. On je iz porodilišta „Narodni front“ prebačen u Institut za majku i dete, gde je bio dve nedelje. Čim se oporavio, pušten je kući.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track