DRAMA: Katarini Grujić doktori povećali dozu lekova!
Foto: Damir Dervišagić

Pevačici se pogoršalo zdravstveno stanje

DRAMA: Katarini Grujić doktori povećali dozu lekova!

Stars -
Grujićeva posle operacije polipa na glasnim žicama doživela šok jer ne može normalno da govori, pa su joj lekari naredili mirovanje

Katarina Grujić doživela je šok jer joj se pogoršalo zdravstveno stanje nakon što je 15. avgusta operisala polipe na glasnim žicama.S obzirom na to da je oporavak trebalo da traje nedelju dana, kod pevačice je sve krenulo naopako. Doktori su joj nedavno povećali dozu lekova jer ne može normalno da govori, pa su joj zabranili da peva.Nije slušala lekare- Kaća mora da miruje kod kuće i ne sme previše da se kreće zbog terapija. Ona se nije striktno pridržavala svega što su joj lekari savetovali, pa nikako ne može da izleči grlo. Često je išla na snimanja i pevala, ali nije nastupala jer je još slabog zdravlja. Kada je doživela šok, nije mogla da dođe sebi nekoliko dana i još nije svesna šta joj se dešava - priča naš izvor i dodaje da bi folkerka za dve nedelje trebalo da počne da radi.Spori oporavakPozvali smo Katarinu, koja nije mogla da priča, pa smo sa njom komunicirali preko poruka.- Imala sam jednu operaciju polipa na glasnim žicama. Bili su ogromni, pa sam morala što pre da ih skinem hirurškim putem. Oporavak ide sporije jer su glasnice u šoku od operacije, još su natečene i crvene, a uzrok je i alergija. Vežbe koje sam dobila, kao i terapija, vratiće sve na mesto. Rečeno mi je da ću se uskoro oporaviti - izjavila je Grujićeva.(M. D.)

Izmislili raskidBORIS I KAĆA HOĆE MARKETING!Katarina je pre dva dana izjavila da je raskinula sa Borisom Stamenkovićem. Kontaktirali smo sa manekenom, koji je negirao njene navode, iz čega smo zaključili da je par hoće marketing.- Nismo raskinuli! Za 15 dana pripremamo iznenađenje koje će sve ostaviti bez teksta. Ako je Kaća rekla da smo raskinuli, onda tako pišite - rekao je Boris.Nakon toga opet smo pozvali pevačicu:- To je rekao?! Zovem vas za minut - rekla je Kaća.Kada su se konačno dogovorili šta treba da kažu, ponovo smo pozvali Kaću, koja je je bila besna.- Neću više da komentarišem privatni život. Od sada pričamo samo o karijeri - ljutito je rekla pevačica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track