DRAMA NA FARMI: Anabeli se lekari 3 sata borili za život!
Foto: Printskrin

Gušila se

DRAMA NA FARMI: Anabeli se lekari 3 sata borili za život!

Stars -
Dobila je gušenje, pomodrila u licu i nije mogla glas da pusti, jedva je disala

Anabela Atijas u četvrtak ujutro dobila je napad gušenja, zbog čega je odmah morala da reaguje Hitna pomoć.Pevačica je imala problem s alergijom, usled čega je ostala bez vazduha i počela da modri. Farmeri su odmah reagovali i pozvali Zadrugu, koja je alarmirala Hitnu pomoć. Stanje se pevačici sve više pogoršavalo, pa su joj lekari više od tri sata ukazivali pomoć.

"Anabela od prvog dana ima problem s alergijom, zbog čega su joj lekari propisali terapiju. Smeta joj prašina i polen i vrlo je osetljiva. Iz čista mira počela je da se guši. Pre toga, svi su ustali, popili kafu i izašli u dvorište, odjednom se čuo vrisak, farmeri su počeli da galame i okupili se oko Anabele. Dobila je gušenje, pomodrila u licu i nije mogla glas da pusti, jedva je disala. Zadruga je odmah reagovala i pozvala Hitnu pomoć. Posle su je odvezli u Klinički centar Srbije, a na putu do tamo dali su joj injekciju kako bi sprečili koban ishod. Nimalo nije bila naivna situacija! Anabela se jako uplašila i uznemirila, što je još više pogoršalo njeno stanje", ispričao je naš izvor.

"U Kliničkom centru su joj dali još jednu injekciju i primila je dve infuzije. Više od tri sata je provela u bolnici, dok joj se stanje nije malo stabilizovalo. Doktor koji je primio dao joj je novu terapiju. Ukućani su se uplašili, retko ko je bio u situaciji da vidi nekog u tom stanju. Non-stop su se raspitivali za njeno zdravlje", rekao je dobro obavešten izvor, piše Alo.Inače, otkako je počeo ovaj rijaliti, mnogi ukućani su doživeli nezgode. Prvo je Zvezdan pobegao s imanja zbog povrede noge, pa je Maja Nikolić išla na operaciju izrasline na leđima, Kristijan je skoro odsekao prst, a i Jeleni balerini je pozlilo zbog alergije.

Luna: Uplašila sam se za mamu!Luna Đogani jako se uplašila juče kada su joj javili da je njenoj mami pozlilo i da se nalazi u Kliničkom centru. Pokušala je na sve načine da ne pokazuje strah kako ne bi uplašila mlađu sestru Ninu. Odmah je odjurila u bolnicu da vidi Anabelu. "Jako sam se uplašila, znam da ima taj problem sa alergijom, ali nije imala do sada gušenja. To je pojačano na farmi, okružena je više polenom i prašinom, što nju onako osetljivu iritira i smeta joj. Njoj su u bolnici dali injekciju, a zatim su je vratili na imanje, međutim, dok su je vozili ka Lisoviću, stanje joj se opet pogoršalo, pa su morali da je vrate. Onda su joj uključili dve boce infuzije i kada su se uverili da se oporavila, vratili su je u rijaliti. Mlađoj sestri nisam ništa rekla, ona je baš vezana za mamu i ne želim da je plašim. Jako se nerviram dok je ona tamo i brinem, ali nadamo se da će ona sada biti dobro", izjavila je najstarija pevačicina ćerka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track