DRAMA NA GRANICI: Tijanu skinuli u gaće, Ivana molila da je puste!
Foto: Damir Dervišagic

Pretres

DRAMA NA GRANICI: Tijanu skinuli u gaće, Ivana molila da je puste!

Stars -
Graničari su prvo prevrnuli svaki kutak Tijaninog vozila, a onda su je unifomisane žene odvele u posebnu prostoriju gde su je skidale

Pevačice Ivana Selakov i Tijana Stojić prošle nedelje doživele su pravu dramu dok su prelazile austrijsku granicu kako bi otišle na nastup. Carinici su Tijanu skinuli tako da je ostala samo u gaćicama i brusu, dok je Ivana preklinjala da je puste.Sve se dogodilo zato što su graničari imali dojavu da će pojedina fizička lica preko granice pokušati da prebace nedozvoljene supstance. Kako bi sprečili kriminalce da svoju misiju dovedu do kraja, službenici su deteljno pretresali svako vozilo, kao i putnike. U koloni koja se napravila na graničnom prelazu našle su se i pevačice Tijana Stojić i Ivana Selakov, svaka u svom automobilu", rekao je izvor."Graničari su prvo prevrnuli svaki kutak Tijaninog vozila, a onda su je unifomisane žene odvele u posebnu prostoriju gde su je skidale. Kako bi proverile da li nešto od nedozvoljenih supstanci ima kod sebe, pretresale su joj garderobu dok je ona stajala u gaćicama i brusu pored.

"Kada je Ivana videla koliko su Tijanu zadržali i šta se sve dešavalo, potpuno se istraumirala. Molila je carinike da je puste odmah nakon pretresa automobila i da je ne svlače, jer zbog gužve već kasni na nastup. Objašnjavala je da je ona poznata ličnost i da nema veze ni sa čim nelegalnim - tvrdi naš izvor.Kada smo pozvali Tijanu da proverimo šta se zapravo dešavalo, ona nam je potvrdila priču koju smo čuli.

"Bilo je stvarno žustro i videla sam da se i Ivana uspaničila kao i ja, ali ne zato što nešto krijemo, već zato što nije prijatno kada te neko tako maltretira. Jeste da su me skidale, ali sam ja na kraju okrenula to na šalu, jer sam i snimila pesmu „Bratele“, pa to me sada i snašlo, da samo u njima ostanem", uz smeh kaže Tijana, kojoj je sada komična situacija u kojoj se našla, iako joj tada nije bilo svejedno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track