DRAMA U SPLITU: Gogu priveli zbog bombe!
Foto: Zorana Jevtić

Uzbuna na aerodromu

DRAMA U SPLITU: Gogu priveli zbog bombe!

Stars -
Sekulićevu pretresli pripadnici policije jer su mislili da je ukras u obliku eksplozivne naprave koji ima na stalku mikrofona pravi

Goga Sekulić privedena je u nedelju na aerodromu u Splitu zbog sumnje da je pokušala da prošvercuje bombu.Kad je pevačica prolazila carinsku kontrolu i predala svoj prtljag, na monitoru se oslikala figura eksplozivne naprave, zbog čega je policija odmah reagovala. Opkolili su Gogu i naredili joj da otpakuju stvari. Dok su ljudi oko njih paničili i bežali, Sekulićeva je pokušavala da im objasni da je to metalni ukras za stalak od mikrofona.

- Zbog Goge je na aerodromu nastala panika kad su zaposleni mislili da krije bombu. Sve torbe detaljno su joj pregledali, a onda su sekli celofan kojim je obložila stalak. Pevačica im je pokazivala fotografije da je na njemu metalni ukras. Ipak, policajci morali su da ispoštuju proceduru i kad su je raspakovali, stalak su poslali na proveru. Sekulićeva se uspaničila, pa joj je pozlilo - rekao je naš izvor.Goga je potvrdila naša saznanja.- Odakle vam to?! Bolje nemojte to da pišete. Sve je prošlo. Bitno je da sam ja imala fenomenalan nastup - kaže Goga.(M. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track