DUGUJE 20.000 EVRA: Vesna Rivas prodaje stan da isplati zelenaše!
Foto: Dragan Kadić

Učesnica „Parova“

DUGUJE 20.000 EVRA: Vesna Rivas prodaje stan da isplati zelenaše!

Stars -
Tim novcem pevačica će vratiti dug, a od ostatka će kupiti manju nekretninu, u kojoj će živeti sa sinom Petrom, dok će njena majka i dalje biti kod negovateljice

Vesnu Rivas proganjaju zelenaši jer im nije vratila dug, zbog čega je učesnica „Parova“ prinuđena da proda stan koji ima u Batajnici, saznaje Kurir.Iako će od učešća u rijalitiju dobro zaraditi, to nije dovoljno da izmiri dugove. Kako je za Kurir ispričao pevačicin blizak prijatelj, Vesni je poslednja šansa da se otarasi zelenaša bila prodaja stana, u kom živi sa sinom Petrom.- Pozajmila je novac od zelenaša kad je posao u njenom butiku išao loše, ali im nije vratila na vreme. Kamata je rasla, pa je sada dug veći nego što je očekivala. Koliko znam, duguje im više od 20.000 evra! Zato je jedva čekala da je pozovu da uđe u rijaliti, ali će po izlasku morati da reši taj problem tako što će prodati stan - rekao je Vesnin prijatelj i istakao da će ona nekretninu prodati po nižoj ceni.- Umesto 70.000 evra, koliko vredi stan na dva nivoa kakav je Vesnin, prodaće ga za 10-15.000 manje pošto nije legalizovan. Kad vrati dug, od preostalog novca kupiće drugi, manji stan, u kojem će živeti sa sinom Petrom, dok će njena majka i dalje biti kod negovateljice - zaključuje naš izvor.Vesna je potvrdila da prodaje stan, ali pod izgovorom da to čini zato što je daleko od centra Beograda.- Dugujem novac za infostan, ali to nije mnogo. Nikad nisam uzimala pare od zelenaša, ali je tačno da moj sin Petar hoće da proda stan u Batajnici jer mu je daleko od grada. Meni je žao što on želi da proda taj stan jer mi se mnogo sviđa. Razmišljamo o tome da kupimo stan na Novom Beogradu, u bloku 45 - rekla je Rivasova za Kurir.

Obradovao starlete Tatu majstor u RIJALITIJU „Parovi“ TIJANA AJFON I RUŽICA SE TETOVIRALE PRED KAMERAMAUčesnike „Parova“ posetio je tatu majstor, koji je došao sa specijalnim zadatkom - da istetovira Tijanu Ajfon i Ružicu Veljković.Ajfonka je odlučila da, kako je rekla, ulepša tetovažu koju ima na leđima. Međutim, to je bilo veoma bolno, pa je nekoliko puta molila tatu majstora da stane.- Moram da skupim snagu - rekla je starleta.Ružica je bila oduševljena idejom da se tetovira pred kamerama, pa je odmah zamolila momka da joj nacrta pahulje na zglobu.- Ostala sam dužna jednoj osobi tetovažu i sinoć sam rešila to da uradim. Moram da uradim i jednu hijenu i još nekoliko natpisa. Pored dolara, rešila sam da istetoviram i pahulju. Htela sam da uradim i veliki natpis na leđima, ali sam shvatila da nemam tekst i font, pa ću to učiniti kad izađem napolje - rekla je Ružica.(I. E.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track