DŽAJINA ĆERKA POVREDILA MAJKU I DETE: Preti joj zatvorska kazna!
Foto: Damir Dervišagić

Udes

DŽAJINA ĆERKA POVREDILA MAJKU I DETE: Preti joj zatvorska kazna!

Stars -
Sanja je, kako nezvanično saznajemo, u nedelju oko 17 sati upravljala svojim automobilom "BMW" kada je, iz zasad nepoznatog razloga, kod baze JKP "Beograd put" u Ulici Dragoslava Srejovića, odnosno u blizini Bogoslovije, od pozadi naletela na automobil u kom su bili devojčica i majka, koja je vozila auto

Sanja Džajić, starija ćerka legendarnog srpskog fudbalera Dragana Džajića, u sudaru je povredila petogodišnju devojčicu i njenu majku, saznaje Kurir.

Sanja je, kako nezvanično saznajemo, u nedelju oko 17 sati upravljala svojim automobilom "BMW" kada je, iz zasad nepoznatog razloga, kod baze JKP "Beograd put" u Ulici Dragoslava Srejovića, odnosno u blizini Bogoslovije, od pozadi naletela na automobil u kom su bili devojčica i majka, koja je vozila auto.

One su usled udarca zadobile lakše povrede zbog čega su prebačene u Urgentni centar, gde im je ukazana lekarska pomoć.

Kurir je juče pokušao da stupi u kontakt sa Draganom Džajićem i njegovom ćerkom, ali bezuspešno. Sanja Džajić, se kao i njena sestra Dragana, zbog atraktivnog izgleda i lepote oprobala u svetu manekenstva, ali je i zaposlena na Aerodromu "Nikola Tesla" o čemu je Kurir prvi pisao.

Atraktivna Džajina ćerka, koja po broju estetskih intervencija nimalo ne zaostaje za mlađom sestrom, početkom 2014. godine angažovana je na privremenim i povremenim poslovima u komercijalnom sektoru, a nedavno je dobila i ugovor na određeno vreme.

"Sanja je bila raspoređena kao referent za inokompanije i sedi u kancelariji do direktorke sektora. Ona je u stvari dovedena na mesto na kome je već radio jedan momak, koji je opet došao kao zamena za radnicu koja je na porodiljskom bolovanju. Taj momak je video koliko je sati i nedavno je otišao iz firme", otkriva izvor Kurira.

Sanja je, kako je navedeno na Aerodromu, master ekonomije i menadžmenta i tečno govori tri svetska jezika.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track