DŽEJ: Unuk Adrian je na mene, već je počeo da krade!

Ponosan deda

DŽEJ: Unuk Adrian je na mene, već je počeo da krade!

Stars -
Adrian je veseljak, igra i peva. Takvi smo svi u porodici, jedino što voli da mažnjava, posebno mobilne telefone. E, tu je povukao na mene

Džej Ramadanovski (50) ponosan je na svog unuka Adriana koji mnogo podseća na njega i čini ga veoma srećnim. "Uvek sam zadovoljan i srećan. Imam unuka Adriana i on je moja najveća radost i sreća. On je čudo od deteta. Lep je kao lutka. Ima plave oči na Adilovu familiju, ali je karakterno isti ja. Veseljak je, igra i peva. Takvi smo svi u porodici, jedino što voli da mažnjava, posebno mobilne telefone. E, tu je povukao na mene", rekao je Džej kroz osmeh.

Adil i Ana
Adil i Ana

Pevač je napomenuo da nikada neće oprostiti nesuđenom zetu što je pretukao njegovu ćerku.

"Nikada neću zaboraviti kako je Adil šutirao moju Anu u stomak i kako su joj šavovi od porođaja popucali, Nikada mu to neću oprostit.. Nas dvojica nikada nećemo govoriti. Ali, ništa loše o njemu neće reći jer mi je podario unuka", rekao je Džej.

Pevač priželjkuje da upozna u 2015. dovojku koja će mu pomutiti razum i ispuniti srce.

"Mene odavno više ne zanima kako devojka izgleda. Naravno, ne bi bilo lođe da je mlada i lepa, ali je bitno da ima srce. Ima 50 godina i nisam lak muškarac", rekao je pevač.

Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track