EJMI ZA KURIR: Tadiću bih dala džabe!
Foto: Dragan Kadić

Intervju: Haureje Aminata, manekenka mašta o političarima

EJMI ZA KURIR: Tadiću bih dala džabe!

Stars -
Boris odlično izgleda za svoje godine, mnogo je fin i kulturan, ali Čeda mi je sada najzgodniji frajer. Razvela bih ga od žene

Haureje Aminata, poznatija kao Ejmi, koja je preksinoć, nakon sedam nedelja boravka u „Parovima“, baš na svoj rođendan izbačena iz rijalitija, priznala je u razgovoru za Kurir da je slaba na srpske političare.Tamnoputa manekenka imala je priliku da se upozna i slika se s predsednikom države Tomislavom Nikolićem, kao i sa njegovim prethodnikom na toj funkciji Borisom Tadićem.Usput otkriva da joj je neostvarena želja da upozna Čedomira Jovanovića, koga smatra najboljim frajerom među političarima.- Privlače me političari! To s Tomom i Tadićem bilo je pre, a sada bih želela da upoznam Čedu Jovanovića.Šta te privlači kod Čede?- Sve. Odelo mu odlično stoji, a još bolji je kad se skine u kupaći. Videla sam ga u novinama. Pored toga što je prezgodan, lepuškast je i veoma pametan. Obožavam kad političari drže govor jer nikad ne daju konkretan odgovor, a sve kažu.Znači, bila bi s liderom LDP?- On je najzgodniji frajer i definitivno bih bila s njim.Ali Čeda je oženjen.- Pa šta, razvela bih ga... (smeh)Ne smeta ti da budeš sa oženjenima?- Smeta, ali... Ipak, više volim slobodne.

Na spisku... Boris Tadić i Čeda Jovanović
Na spisku... Boris Tadić i Čeda Jovanović

Izjavljivala si da bi bila i s Borisom Tadićem jer ti se sviđa.- Da. Taj čovek je odličan frajer i dala bih mu odmah sad džabe (smeh). Šalu na stranu, odlično izgleda za svoje godine i zaista mi je drago što imam sliku s njim. Mnogo je fin i kulturan čovek.Nadaš li se da ćeš se bogato udati?- Svi me sada znaju. Tako će mi biti lakše da nađem posao, a onda ću se i lakše udati.Kako se nosiš s popularnošću?- Odlično. Preksinoć sam rođendan slavila na jednom splavu i ljudi su me prepoznavali i zaustavljali me da bi se slikali sa mnom. Nisam imala sto u klubu, ali kad su me videli, odmah su mi našli separe. Baš sam privilegovana.Pričalo se da naplaćuješ seksualne usluge.- Ja ne naplaćujem seksualne usluge. To nije tačno. Ne spavam za novac i to svi znaju. To mi je odvratno i radije ću biti gladna nego prodavati svoje poštenje.Kako ti je bilo u rijalitiju?- Ružica i Tijana su me stalno pljuvale u tajnoj sobi. Mislim da su Tijana i Mimi pre spavale za novac, a za Ružicu nisam sigurna. Tako sam čula od nekih drugara. Odakle im silikoni, kako su uspele one same da ih plate? Verovatno su spavale pre, sada ne znam. Možda me oni lažu, ne mogu ništa da tvrdim.Kako si izdržala bez seksa skoro dva meseca?- Ja sam bila jedina normalna devojka, fina i kulturna, za razliku od ostalih. To sve govori.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja