EKSKLUZIVNI PAPARACO: Petra Cvijić se provodila s prijateljima u kafani!
Foto: Damir Dervisagic

Voditeljka izašla iz ilegale

EKSKLUZIVNI PAPARACO: Petra Cvijić se provodila s prijateljima u kafani!

Stars -
Cvijićeva, koja je pre tri godine usmrtila pešaka Slobodana Bajića, odlučila da se vrati normalnom životu. Ona se celo veče skrivala i nije ispuštala telefon iz ruke

Petra Cvijić (35) izašla je u noćni provod, prvi put otkako je pre tri godine kolima usmrtila Slobodana Bajića (73) dok je on navodno prelazio ulicu na pešačkom prelazu u Vodovodskoj ulici. Voditeljka RTS se pre dva dana pojavila na promociji novog CD grupe Beso de loko u jednoj prestoničkoj kafani.

Pokušala da zavara tragCvijićeva je pokušala da zavara trag brojnim televizijskim i novinarskim ekipama tako što je u lokal ušetala neopaženo na službeni ulaz. Međutim, oštro oko našeg fotografa spazilo je Petru kako sedi za kafanskim stolom s prijateljicama. I dok su se svi oko nje veselili i nazdravljali, jedno od zaštitnih lica javnog servisa nije mogla potpuno da se opusti i igra u masi, već je mirno sedela na stolici i trudila se da ne skreće pažnju na sebe. Kako smo na licu mesta saznali, Petru su prijatelji jedva nagovorili da izađe u grad, budući da se do sada s njima viđala isključivo u kućnoj varijanti.

Čeka je novo suđenjeNaša ekipa nije želela da voditeljku ometa tokom večeri, već smo strpljivo čekali da napusti kafanu. Kad je s društvom krenula kući, želeli smo da čujemo njen komentar, ali je nju razljutilo što je slikamo.- Ne razumem zbog čega me slikate. Tri godine nisam medijska ličnost, a vi mi pravite pakao od života. Ja vama neću tražiti dželata, zato što ste dovoljni sami sebi. Nemam šta da kažem jer vi od ovoga nećete napraviti priču, već ćete napisati da sam se provodila - rekla je Petra.Podsetimo, Petra je posle prvog suđenja bila oslobođena optužbi, ali je Apelacioni sud ukinuo tu presudu i naložio novo suđenje, koje će se održati u decembru.

ProveraPETRU POSLE ŽURKE ZAUSTAVILA POLICIJA!Petra je nakon završetka promocije krenula s društvom kući. Međutim, u Ulici 27. marta njenog prijatelja koji je upravljao automobilom zaustavila je policija. Voditeljka je sedela na zadnjem sedištu, a nakon rutinske kontrole nastavili su svoj put.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track