NOVI STORY EKSKLUZIVNO JELENA KARLEŠA: Strahujem da ponovo ostanem u drugom stanju
Foto: Story

Ekskluzivni modni editorijal pop dive

NOVI STORY EKSKLUZIVNO JELENA KARLEŠA: Strahujem da ponovo ostanem u drugom stanju

Stars -
Zvezda šou-biznisa priznaje da uživa u pažnji koju joj poklanjaju novinari širom sveta, iako joj ne prija poređenje sa starletom Kim Kardašijan. Otkriva kako sve to proživljava njen suprug Duško Tošić i na koji način vaspitavaju ćerke Niku i Atinu

Već četvrtu nedelju u tabloidnim medijima, ali i u onim koji imaju ozbiljniji pristup modnim i lifestyle temama, udarne pozicije zauzimaju slavna junakinja rijalitija Kim Kardašijan (34) i srpska zvezda šou-biznisa Jelena Karleuša (36).

Uporednom analizom njihovog izgleda bavili su se gotovo svi svetski mediji: Us Weekly, Daily Mail, Elle, Harpers Bazaar, Cosmopolitan… Više od 1500 portala, časopisa i televizijskih emisija brujalo je o tome da je starleta izblajhala kosu i postala plavuša po uzoru na stil po kome je prepoznatljiva Karleuša.Usledilo je objavljivanje arhivskih fotografija koje su pomenuti mediji navodili kao dokaz svojih tvrdnji da Kim kopira Jelenu. Čuvena američka voditeljka Vendi Vilijams posvetila je srpskoj zvezdi deo u svom tok-šou programu, a zatim je to učinio i gledani Entertainment chanel!

- I dalje mi je neverovatno da o meni pišu svi ti mediji koje ste pomenuli – kaže Jelena Karleuša po završetku snimanja editorijala za Story u čijoj je produkciji učestvovalo toliko ljudi da bi naš magazin s pravom mogao da parira svetskim časopisima koji imaju neuporedivo veće budžete.

Kompletan intervju sa Jelenom Karleušom i fotografije ekskluzivnog modnog editorijala potražite u novom broju magazina Story, koji je u prodaji od petka, 27. marta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track